Прескочи до съдържание

Идеи за Gran Canaria


cumalissa

Препоръчани мнения

Здравейте! Очертава се моето 3-та година планирано и дай Боже осъществено  най накрая пътуване до Гран Канария между 21.08 и 28.08.2021 г. Като всеки магеланец като ми влезне онова бръмбърче в главата и не излиза скоро. :) Избрахме Гран Канария вместо Тенерифе поради 2 причини: по удобни полети откъм часове и плажове (не са черни). Черните плажове ме карат да се чувствам дискомфортно. Набелязах някой места наблизо и някой по-далече. За последното още не съм споделила с мъжът ми,който има планове да си лежи на плажа Лас Кантерас. :) Това градче Терор по снимките много ми хареса и ще съм благодарна да споделите как пътувахте до там. Поздрави!

Връзка към мнение

И на Гран Канария има черни плажове, просто са по-малко.

Терор си струва да се посети, катедралата е от вулканичен черен камък, аз пътувах с кола.  На линка има  мнение и снимки за това място.

 

 

Връзка към мнение
На 7.08.2021 г. в 13:52, cumalissa каза:

Здравейте! Очертава се моето 3-та година планирано и дай Боже осъществено  най накрая пътуване до Гран Канария между 21.08 и 28.08.2021 г. Като всеки магеланец като ми влезне онова бръмбърче в главата и не излиза скоро. 🙂 Избрахме Гран Канария вместо Тенерифе поради 2 причини: по удобни полети откъм часове и плажове (не са черни). Черните плажове ме карат да се чувствам дискомфортно. Набелязах някой места наблизо и някой по-далече. За последното още не съм споделила с мъжът ми,който има планове да си лежи на плажа Лас Кантерас. 🙂 Това градче Терор по снимките много ми хареса и ще съм благодарна да споделите как пътувахте до там. Поздрави!

Аз бях в края на април тази година за няколко дни на Гран Канария и бяхме отседнали тук - https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.haciendabuensuceso.com/en/&ved=2ahUKEwjv9Nj7267yAhUfgP0HHV4ODJMQFnoECA4QAg&usg=AOvVaw2e4uL2Jh138PLpEaOY1j4H

Мястото е супер, но ви трябва кола. От там с колата си направихме един трип - Терор, Техеда, Роке Нубло, Сан Матео, Санта Брихита. Страхотен тур! И всъщност тази част на острова ни хареса най-много. Маспаломас е вероятно по-зле от Слънчака - туризъм в ОГРОМЕН мащаб, тоест - никак не е моето място. Но хотела в Арукас го препоръчвам с 2 ръце. 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.