Прескочи до съдържание

Препоръчайте ми в Левкада

Препоръчани мнения

Здравейте, съфорумци! 😊

Моля за предложение на хотели в Левкада, като главни изисквания са да е с изхранване (поне закуска и вечеря) и да е на първа линия. 

Иначе бих желала при възможност и плажа да е подходящ за дете на 8г. 

Благодаря предварително! 

Връзка към коментар
преди 8 минути , Mexx каза:

Здравейте, съфорумци! 😊

Моля за предложение на хотели в Левкада, като главни изисквания са да е с изхранване (поне закуска и вечеря) и да е на първа линия. 

Иначе бих желала при възможност и плажа да е подходящ за дете на 8г. 

Благодаря предварително! 

Ще те разочаровам, но комбинацията от критериите е май неоткриваема на Лефкада. Първо, поне закуска и вечеря си значи ол инклузив, който е рядкост в Гърция. Ако го има, не е на първа линия. А релефът на острова силно ограничава избора и местата на първа линия. Всъщност, там се ходи най вече заради плажовете на запад, където брегът е стръмен и няма обичайната първа линия. Добър плаж за деца е на Агиос Никитас, макар и малък, но пък много плитък и спокоен, освен ако предния ден не е имало буря, когато ... няма плаж. Там на първа линия има 2 кръчми, а AI няма. Последното за мен е престъпление, при положение че изхранването не е проблем. Синът ми беше на 6 при първото ни ходене и не беше проблем за обикаляме всеки ден на различно място. А хубавите плажове са с едър пясък и на места каменисти.

Успех в търсенето!

• Харесвам 5
Връзка към коментар

@Zaro, много благодаря за отговора!

Доста търсих преди да попитам, явно не в мен е не откриването на подобно място... 🤷‍♀️

Били сме на Корфу и на Закинтос (също и в Лептокария, не островно) на доста приличен АL, за това реших че нещо аз не търся правилно, но явно ще се наложи да променя изискванията или мястото за жалост. 

Връзка към коментар

Както @Zaro вече е писал, изискванията Ви са взаимно изключващи се. Освен това, чарът на Гърция е вечер да седнеш в някоя таверна на брега на морето. За какво Ви е AI, да седите забити на едно място за седмица или колкото прецените, при всичките изкушения, които Гърция предлага?!?!

Връзка към коментар
преди 5 часа, Mexx каза:

@Zaro, много благодаря за отговора!

Доста търсих преди да попитам, явно не в мен е не откриването на подобно място... 🤷‍♀️

Били сме на Корфу и на Закинтос (също и в Лептокария, не островно) на доста приличен АL, за това реших че нещо аз не търся правилно, но явно ще се наложи да променя изискванията или мястото за жалост. 

Единственото място, което знам и може би се доближава до търсенето, е Enodia във Василики. Почти първа линия, има half board, водата става за деца, плажът - отчасти.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.