Прескочи до съдържание

Някой ползвал ли е UTO vacations чрез Тravelzoo?


Препоръчани мнения

Купих за Коледа подарък на мъжа и детето екскурзия до Китай през 2022-та. Понеже за първи път ползвам оферта от Travelzoo, не знам доколко са коректни, но за $299 на човек с включени 7 нощувки и полет от 6 основни летища в САЩ, реших, че дори нещо да се провали, няма да е огромна загуба. Дайте ми съвет или споделете впечатления, ако сте ползвали подобни промоции. Прилагам снимки от апликацията на Travelzoo с подробности по офертата.

44D61117-033A-42B5-A294-3D53F3D05C49.png

2BA1B10A-6303-4009-831F-E490D7F97FFD.png

69AB7125-0546-4D69-972B-FBAA3B643228.png

Връзка към мнение

Пусни скрийншот на какво не е включено за да е пълноценна темата.

 

Травелзу са най-големият представител на ултрабюджетните туристически пакети и са съвсем легитимни , съответно имат своите фенове .

 

Плюсовете май се ограничават само до цената.

Минусите са няколко :

- хотелите често са в средата на нищото и/или в кофти райони

- движението е ограничено само в стадната група и има съвсем минимална възможност за отделяне 

- задължителни шопинг турове по местни занаятчийници 

- храната е в долната скала


Личното ми мнение е , че  специално техните оферти за Малдивите за 1399$ и комбото Тайланд + Китай с 13 нощувки  за нула $ бяха по привлекателни.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Благодаря! На мен най-привлекателна ми беше цената, заради сина, защото баща му може в последния момент да се откаже и да не иска да му поднови паспорта, така че само аз и мъжът ми да отидем, а и това е на детето мечтана дестинация. 
 

Прилагам останалото описание.

C5C3EDE2-DA3C-46C2-B1F8-8994D1F47B3C.png

21ED1D70-F665-431A-951F-0061932F5EEB.png

@stanislavpp, според теб възможно ли е да си вървим по местата самостоятелно? Мразим с туристически групи да се влачим. Или може и да е плюс, защото не знам как ще се оправяме в Китай без гид.

Връзка към мнение

В дните без задължителните шопинг турове ( предполагам ще има някой ден такъв) или организираните посещения на забележителности , би трябвало да имате подобна възможност . 

 

Травелзу са на пазара от двайсет години и наистина си имат своята ниша , просто не са всеки вкус.

  • Благодаря 1
Връзка към мнение
  • 2 месеца по-късно ...

Аз наскоро разбрах за този сайт от наши приятели канадци - те са били самостоятелно в Италия с пакет самолетни билети + нощувки в три града + билети за влак. Като цяло са доволни от цената, но още първата вечер в Рим се е оказало, че няма резервация на тяхно име, била със сгрешена дата и е трябвало да звънят на съпорта. В крайна сметка са ги изпратили в друг хотел, който се е оказал на много по-добра локация в Рим от първоначалния (това, което и @stanislavpp е споменал). Ще се радвам да споделиш как е било пътуването до Китай, когато се осъществи, защото и тук излизат някои интересни предложения (но май са по-изгодни в САЩ, отколкото в Канада, особено тази цена до Китай!). Иначе може би трябва да се гледат ревюта на конкретния туроператор, чиято оферта продават 🙄

  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.