Прескочи до съдържание

2 седмици в Кения


Diana_ND

Препоръчани мнения

Здравейте!

 

Оказа се ненадейно, че има възможност да пътувам до Кения по един проект за глобално образование. След първоначалната радост, дойде време за мисълта.:)) И по-конкретно - трябва да измисля маршрута за стигане и връщане, като ми се иска да направя кратка спирка на 1-2 места поне.

 

Мястото, до което трябва да стигна, е близо до Кисуму.

Засега въпросите, върху които мисля, са:

- Какво мислите за Найроби за пътуваща сама жена? Какво трябва да имам предвид?

- Освен в Найроби (където ще кацна преди да хвана полет за Кисуму), някой би ли препоръчал нещо за посещаване близо до Найроби или Кисуму? (Ясно е, че всичко зависи от индивидуалните предпочитания, но интересни неща свързани с култура и природа е най-стесняващото спектъра, което мога да посоча).

- Някакви генерални съвети за Кения?:)
- Някой има ли опит с пътуване през април или май? Все още мога да си избера дати за пътуването и не ми се иска да хвана пика на дъждовния сезон, в същото време дъждовния сезон съвпада точно с периода на моето пътуване. Разбрах, че на мястото, на което ще бъда, понякога при валежи прекъсва нета и това може да продължи и дни, което не ме притеснява чак толкова много, но все пак.. ако някой има съвет относно това, моля да сподели.:)

 



 

damian-patkowski-T-LfvX-7IVg-unsplash.jpg

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.