Прескочи до съдържание

Катания-идеи за нощувки и кола под наем в разгара на туристическия сезон


nady_xx

Препоръчани мнения

Здравейте!Щв пътуваме с приятели за Сицилия в края на юли за седмица.С неудоволствие открих,че цените на колите под наем и ваканционните имоти тогава са умопомрачителни.Та молбата ми е ако някой има идеи за по-нормални оферти,моля да ми каже.Почти сме се отказали от кола под наем и сериозно обмисляме възможнстите за сън и плажуване в Катания.Също моля ако някой знае хубави градски плажове там да сподели.Благодаря и хубав ден!

Връзка към мнение

Не си го причинявайте това с Катания. Трябваха ми няколко часа на +40 през юни там и веднага ми се прииска да избягам – черни нагрети от слънцето тротоари с черен пясък от вулкана, черни сгради и черни хора. Добре, че самолетът беше след няколко часа.

Ако идеята ви е предимно плаж (а то в тази жега друго ще е сложно), с обществен транспорт в района вижте из градчетата на север от Катания до Джардини, а защо не и още по́ на север. В Сиракуза вероятно има по-евтини апартаменти извън Ортиджа, но там пък плаж пясъчен има чак във Фонтане Бианке, достъпен с влак.

Другото е да се ориентирате на север, има директни автобуси летище-Палермо, но не знам в онзи регион как е като цени и натовареност.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.