Прескочи до съдържание

Някой навит?


Препоръчани мнения

 

Здравете, казвам се Марин и обичам да пътувам. Никога не ме е било страх да събера раницата и да тръгна сам. Така стигнах до Япония, Обединените Арабки Емирства, Малта…… Въпреки че, това си има много предимства опитът ми показа че, е далеч по-приятно когато имаш компания.

 

Преди ди си мислех че най-трудното е да събереш пари за пътуването но с времето осъзнах че най-трудното е да намериш човек с който, да сте на една вълна. Понякога дори и с правенето на компромиси не се получава.

 

Тук смятам да публикувам плавновете си когато тръгвам сам. Току-виж се намери компания. Дори и да няма такава. Може да пишете на лично и ще предложа нещо.

 

Ето го и темплейта предложен от Георги:

 

*Възрастова група:   

В момента съм на 31 години. Поради някаква странна причина се разбирам доста добре с по-възрастни от мен. Все пак бих казал че 25-35г.

*Мечтана дестинация:   

Много искам да отида до Единбург. За момента все ми се изплъзва.

Ню Йорк също чака. 2019 си изкарах виза но covid-19 провали плановете ми. Догодина ако ще турско да стане заминавам. Може да опитам и септември тази година.

На практика целият свят е в списъкът ми.

*Предпочитан стил на пътуване:

Не харесвам пътувания в центъра на които, е нощният живот или катеренето по планините.

Смятам че, за да се получи хубаво пътуване трябва да се смесят нещата – хем да видиш от природата на една държава хем градовете.

Доста съм активен. Прекарвам повечето време в обикаляне.

Имам късмет че, всичко ми харесва. Бих се изкефил да отида да се гмуркам някъде из Азия по същият начин по който бих се изкефил да се разходя из Копенхаген.

*Интереси:

харесва ми да снимам, шнорхелинг, имам афинитет към архитектурата, обичам качествената храна, коли, музика, качествено кино……

*Период на пътуването:

по всяко време бих тръгнал на път стига бюджета и отпуската ми да го позволяват.

*Изисквания към хотели, транспорт и храна:

обичам добрата организация и намирането на оферти. Ако спестя нещо по време на някое пътуване то е единствено за да го изхарча на следващото. Както казах мога да се нагаждам. Избягвам ултра евтините места за хранене защото накрая евтиното излиза скъпо. Избягвам и така наречените tourist traps.

*Допълнителни детайли:

Не пиша за конкретно пътуване а като цяло за компания за пътувания. Имам цял списък с идеи в главата си. Пишете и веднага ще нахвърля няколко. 

  • Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към мнение

По планините трябва компания,защото не се знае какво може да ти се случи.Аз след празник в хижа през зимата бях тръгнал пиян през нощта към града на 20 км и нищо не помня как съм стигнал.Добре ,че имаше още двама с мен ,че можех да падна в някоя дере и да заспя в снега.

  • Харесвам 2
  • Шок 1
  • Браво 1
Връзка към мнение

@Марин , ако си от София, се включвай на срещите. Вчера беше първата от много отдавна. И аз я изпуснах. Но там ще намериш хора, а защо не и приятели, с които можеш да осъществиш пътешествия.

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Здравей @lesy, определено ще започна да ходя по срещите. Честно казано си го мислех но се притеснявах да ли ще успея да се впиша.  На следващата съм първа писта!

 

  • Харесвам 4
Връзка към мнение
преди 10 минути , Марин каза:

Здравей @lesy, определено ще започна да ходя по срещите. Честно казано си го мислех но се притеснявах да ли ще успея да се впиша.  На следващата съм първа писта!

 

Няма някой не успял да се впише! 🙂 Ще те чакаме. 😉

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 2 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.