Прескочи до съдържание

София-Катманду-София през октомври


Препоръчани мнения

🇳🇵Необходим ми е двупосочен самолетен билет между София и Катманду, като тръгването, респ. кацането в Катманду, да е между на второ или трето число на месеца - за предпочитане при възможност на същата дата на излитането от София, - обратният полет: на 12-ия ден от кацането в Катманду.

 

Нямам против да летя с която и да е авиокомпания и да се прекачвам, както и да съм до съседно летище в разумни граници, стига това да свали цената.

 

Пътувам с куфар, а най-доброто което намерих сама е 1300 щ.д. с Fly Dubai и 1700 щ.д. с Turkish Airways - не зная точно къде, понеже синът ми погледна ориентировъчно заради мен завчера..

 

Имам достъп до КК Виза.

 

Предварително благодаря за помощта 🥰

 

П.П. допускам, че може да поискам 1-2 дни по-ранно кацане в Катманду, така че обраният полет към София да е на 14-ия ден от кацането. Междувременно ще съгласувам тази опция с непалския ми водач.

 

 

Връзка към мнение

Пак провери flydubai. На мен ми излиза EUR 636.54 с чекиран багаж (10 евро на посока), но трябва да излетиш в петък следобед 31.09.22, в събота няма полет. Можеш да се върнеш на 13,14 или 15 октомври. 

 

Вероятно има и по-добри предложения, просто това видях първо. 

  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.