Прескочи до съдържание

Еднопосочен любовен билет Найроби-Кайро през септември 😊


Препоръчани мнения

Здравейте. Търся еднопосочен билет за въпросната линия, с полет между 15 и 22.09 по възможност. Ще се лети с чекиран + ръчен баган. Най-евтиното, което намирам е точно през Orbitz.com, $387 с два чекирани куфара. През момондо-киви.ком излизат по-евтини варианти, но като hidden stop и не може да се заяви чекиран багаж. Не знам дали допълнително през чат ще е възможно, предполагам не. За момента имам само мастеркард дебит и кредит, виза кредит и револют като платежни документи. Ще съм благодарна за всяка помощ. Все пак за лИбов иде реч 😀

Screenshot_20220904-144019_Chrome.jpg

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Георги Матеев

@Raia погледни този линк. Краен продавач е travelgenio.ch, цената е 343.50 швейцарски франка (€352) и включва 2 х 23 кг. чекиран багаж. Плащането е с Visa Credit. Възможно е да се наложи да пуснеш швейцарско IP за да не се промени цената на някоя стъпка - аз успешно успях да доцъкам докрай до екрана с плащането.

 

2022-09-04.png.572d94cb3c654712fa11e5352ba9507e.png

 

Вземи полета с логото на Kenya Airways (не този на Egypt Air, който има различни условия, независимо че е code share и е идентичен полет).

 

В абсолютно никакъв случай не купувай hidden stop варианта от Kiwi, тъй като при него няма да можеш да вземеш багажа си в Кайро (ще ти го чекират чак до Дубай и в транзитната точка Найроби не е възможно да го получиш).

 

Успех в любовта 🙂

  • Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.