Прескочи до съдържание

Луфтханза ми отмени полет за Нова година 3 месеца по-рано - варианти?


Препоръчани мнения

Луфтханза ми отмени полета до Барбадос за Нова Година, дестинацията е канселирана като цяло, т.е. не предлага съседни дни. Има ли шанс да ме прерутира с друга авиокомпания?

Сега ще им звъня, но реших да попитам преди това, за да съм подготвен. Ако няма такъв вариант и просто ни върнат парите - 600Е на човек, тогава съм силно прецакан, тъй като в този период цените в момента са космически - 1500-2000Е. Случвало ли му се е на някого? Съвети?

  • Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към мнение

Обадих се, предполагам ще е полезно за следващите магеланци с подобни случки.

Смениха ми полетите безплатно с такива на United, които в момента са на цена 3555Е, т.е. цената не ги вълнува тях. Не поискаха да ми ги сменят с полети на Air Canada, кажаха че нещо не отговарям на условията, така че сега ще трябва да си подновяваме визите, защото са изтекли. Но това е малка беля на фона на задаващия се разход за нови билети, пък и със сигурност в следващите 10г бихме посетили САЩ, така че този разход се търпи.

  • Харесвам 12
  • Браво 3
Връзка към мнение
преди 43 минути , stanislavpp каза:

Би ли споделил на кой телефон си звънял за да е полезно и за следващите ? В България или чужбина ?

Добре, че ме попита, че с това Луфтханза можеше да заблудя някого. Билетите ми бяха operated by Lufthansa и отмяната произхожда от Lufthansa, но всички отсечки са ми с код на Austrian. Съответно се обадих на Austrian на +43 1 701 481000 (не на Lufthansa)

Това е централния телефон на кол центъра от сайта, който е единствен за в извън работно време, има опция на английски и на немски. Българския номер работи само в работно време от понеделник до петък, а ми беше притеснено и не ми се чакаше до утре. Този разговор продължи над 30мин, един път прекъсна и започнахме отначало с друг човек, т.е. който не иска да плаща международен разговор е добре да си изчака българското работно време. Също помага ако сами сте си открили полети, които искате, така ги насочвате и се пести време, аз имах подготвени варианти, иначе сигурно можеше и 40-50мин да продължи.

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.