Прескочи до съдържание

10 дни във Виетнам


Адриан ХН

Препоръчани мнения

Не мога да оттоворя на въпроса. Ние си взехме еднодневен круиз в залива Халонг. Посетихме една пещера с уникална гледка отгоре. Спира на остров Ти Топ, където можеш да направиш кракък плаж или да се качиш на върха за гледка и на един от островите карахме каяк. През останалото време се любуваш на гледките от полубата. Определено имаше много хора и много лодки. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Доколкото си спомням ние ходихме на Баи Ту Лонг, беше много красиво и сравнително спокойно. Мисля, че е за предпочитане - природата е еднакво красива и на трите места, но е по-добре да не сте в лудницата.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 6 месеца по-късно ...

Здравейте,

организирам пътуване до Виетнам от средата на март до началото на април, датите са ни 18.03 - 03.04.2024г. Кацаме на 18.03 в Сайгон и за там съм оставила 4 дни, после се качваме до Централен Виетнам - Да нанг и Хуе, и накрая последните дни са за района на Ханой. Имам колебания относно съчетаване и с Камбоджа до Сиен Риеп, но не съм сигурно за начина по който да отидем с автобус или със самолет. Дайте идеи за нощувките по различните места във Виетнам и съчетаването с Камбоджа. 

Връзка към мнение

Не помня как беше с визите за повторно влизане, но ние направихме същото нещо, като в края от Ханой летяхме до Сием Реап и от там обратно към Европа с прекачване в Ханой, но за прекачването не ни трябваше виза. Всичко взехме с Виетнам Еърлайнс.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.