Прескочи до съдържание

За първи път


Х. Христов

Препоръчани мнения

Здравейте.

Съпругата ми през октомври има юбилей (50г.) и съм решил да я изненадам с малко по-екзотична почивка. Много гледах и накрая се спрях на Доминикана. Така реших защото преди време наши познати ни показваха снимки от тяхна почивка в Мексико и тя много се впечатли от плуването с делфини. Ще тръгнем около 08.04.2023 заради ваканцията на сина ни, който е на 10 години. Малко ме притесняват дългите полети заради детето, но няма пълно щастие. Ще съм благодарен за мнения и насоки, че не сме посещавали тези ширини и ми е малко незнайно. Ще пътуваме чрез българска агенция, която ми се стори най-в час и ми се наби в очите ето този хотел https://www.bahia-principe.com/es/hoteles-en-republica-dominicana/resort-bavaro/

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Добре дошъл във форума 🙂 Страхотно решение! Това е МЯСТОТО за екзотична почивка 🙂 Полетите с чартър би трябвало да са през нощта, ще пиете 1-2 питиета, ще дремнете и сутринта в 10 ч. сте на плажа с коктейлите 😄  Ние така постъпихме.  Не се сещам за нещо специфично като насоки - стандартните неща за морска почивка. Ето снимки, ако ти се разглеждат. Ние бяхме в riu palace punta cana, този, който сте избрали ми се струва по-хубав. От допълнителните екскурзии отидохме до о. Саона и до столицата. 

 

 

 

  • Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Прекрасно място за хубав семеен празник! Хотелът, който сте избрали, е много добър, нсо и доста голям. Прекрано организирано е всичко, направете си веднага резервации за ресторантите. Много по-добри са от бюфетите, но често явление е да няма места в най-търсените. Ако не сте били досега, опитайте да направите резервации за японския ресторант, но с шоу. ще е много интересно за детето.

Връзка към мнение

Благодаря ви. Гледах и други хотели, говорих пак с агенцията и в крайна сметка остана хотела, който първоначално си избрах. Полетите са дневни през Германия и всичко се случва в рамките на деня, което е супер. Благодаря за снимките - изглежда супер.

Връзка към мнение
  • 5 месеца по-късно ...

Здравейте. След няма и месец ще пътуваме и започваме с приготовленията. В тази връзка възникна лек спор с жена ми. За Доминикана знам, че бакшишите са практика, но малко конкретика ще ми е от полза. Престоя ни е 8-9 дни и ще съм благодарен да ми кажете каква сума горе-долу ще ми е достатъчна и мога ли да изтегля на място, ако не ни стигнат парите. Знам, че се плаща в американски долари.

Благодаря.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.