Прескочи до съдържание

Транзит Бергамо BGY


Препоръчани мнения

Ако са ми правилни информациите, транзита в Бергамо може да се използва в посока од Шенген  към страна извън или вътре Шенгена. Но неможе , когато се пътува например от София за Прага. Има ли някой конкретен опит? 

Връзка към мнение

Не съм минавал, но това което видях и помня от летото господне 2019.

Слизайки от София се отива на голямата опашла за проверката на документите. В дясно се падаше автоматичната проверка и ние се насочихме към нея. Най в дясно беше и транзита и според мен можеше и да се мине от София. Доколко е истиниски транзит или пак ще има проветки не мога да кажа ...

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

@Парафраза Може да се направи такъв транзит. Правил съм го преди няколко години. Локацията е както е обяснила Jorocontrola.

Особеното което помня беше, че врата за транзит беше затворена и трябваше да попитам служителя, който насочваше хората на опашките да ми отвори - само аз го правех от целия полет. Мисля че пак някой ми погледна паспорта и бордната карта за следващия полет, но не съм чакал и излизал от зоната за сигурност.

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Поокуражихте ме, благодарна съм за всички отзиви. Имам само час и 49 Мин. да се преместя на гейт за Прага, дано успея.

А сега ще сподели ли някои как да отида от летището Пунта Кана до Bayahibe. Как е там с Убер, Болт или подобни тахи онлайн услуги. 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.