Прескочи до съдържание

търся спътници януари-април 2023


Препоръчани мнения

Здравейте, колеги-пътешественици! Не виждам в сайта как мога да опиша следната си нужда, затова се включвам в този форум с надеждата да получа помощ. Поради честите ми пътешествия вече няма някакви "магеланци" около мен - да са готови да тръгнат /по всяко време и кажи-речи - навсякъде/, затова сега периодът януари-април 2023 ми е "празен". Не мога да си организирам пътешествие. Затова моля всеки, който има някакви идеи за пътуване и може да приеме още една сподвижничка под знамето си "Вятър ни вее на бял кон", да ми сигнализира, за да го последвам. 

  • Харесвам 4
Връзка към мнение
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте. Южна Америка е много любопитен за мен континент. Посетила съм само Бразилия и малко късче от Аржентина (край водопадите Игуасу). Ако проявявате интерес към тази част от света, моля пишете ми. 

Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

Здравейте, аз съм в същото положение. До средата на лятото съм без работа - време бол! Искам да се възползвам на макс и да направя няколко пътувания но нещо компанията ми идва малко. Идей колкото искаш.....

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.