Прескочи до съдържание

Промяна в часа на полет без уведомение


Препоръчани мнения

Здравейте,

 

През месец юни купихме билети за месец ноември 2022 от Мадрид до София, реално за прибиране от Куба към България. Часът на полета беше 15:00, кацахме от Хавана в 11:00, та за нас беше перфектен вариант. Оказва се обаче че часът на полета е променен за 18:30, като ние не сме информирани за тази промяна нито сме я потвърдили. Пуснах жалба към БГ еър, но те ми отговориха, че пътникът е длъжен в рамките на 48 часа преди полет да се свърже с компанията и да потвърди статуса на полета си. Според вас дали мога да продължа да настоявам за компенсация или те са в правото си с 48-те часа да си измият ръцете... Благодаря предварително!!

Връзка към мнение

Вие няма как да потвърдите промяната, никъде не пише, че това е ваше право. Ако полета е бил променен по-рано, вие трябва да се информирате, което е различно от закъснение на полета.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Някъде из общите условия на превозвача е записано че задължение и на пътника е предварително да се информира за промени в разписанието.

Компенсация няма да има , честно казано трябва да сте доволни че не са го променили на 10.30 примерно. 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.