Прескочи до съдържание

Италиански езера през Юли


Ger4eto81

Препоръчани мнения

Здравейте, магеланци! Планирам пътешествие през Юли в района на езерата в северна Италия за 7 дни. Ще пътуваме със самолет до Бергамо и от там ще наемем кола. Първоначалните ми планове са за 2 нощувки в района на езерото Маджоре, 2 в района на езерото Комо и 3 в района на Гарда. Ще бъда благодарна, ако ми дадете съвет в каква последователност е най - удачно да се посетят езерата, предвид че началната и крайната точка е Бергамо. Ще се радвам и на друга полезна информация, като препоръки за места за нощувки, брокер за наемане на автомобил и др. Благодаря предварително и ви желая невероятни пътешествия! 

Връзка към мнение

За Гарда мога да дам място за настаняване, доста просторно, етаж от къща с прекрасна тераса и на 5 минути пеша от Гардаленд, най вече паркинг в двора на къщата. До Комо само с кола сме ходили, не сме спали. Отидохме от Милано до Беладжио, оставихме колата и от там взехме фери до Варена. Има фериботи които обикалят цялото езеро, като автобуси са. Ние обаче имахме само 1 ден.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.