Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Задава ми се пътуване с до голяма степен фиксирани дати, +/- един ден напред назад в края на юни - от 21/22 до 26/27 до градче на границата на долната и средната третина на Швеция. Дал съм дума на приятели да пием само до залез слънце.

 

Сега по същество - датите на Уиз са ми невъзможни, а Скавста така или иначе също е изключително неудобно, така че отиваме на Арланда или Вестерос, но там има полети само от Лондон и то с часове, които предполагат нощувка в Лондон, така че и тази възможност не е много ок.

 

Затова се насочвам към следните варианти:

1. Ниш - Стокхолм - тук трябва да взема предвид при връщането, че вече гастарбайтерите започват да тръгват, а часът на връщане предполага нощувка в Ниш - не обичам да карам по нощите.

2. Солун - Стокхолм - този е най-предпочитан като часове, шенгенски полет, но засега връщането е на висока цена, а най-вероятно няма да падне много.

3. Бургас - Стокхолм с Norwegian. Отиването е ОК, под 40 евро, връщането беше оня ден около 200. Имам къде да спя в Сарафово на 10 мин, пеша от летището.

 

С тези три варианта с директен полет нещата са ясни. Чуденката ми е при вариант с прекачване. На отиване най-удобно е с Лот, отиването пак е прилична цена, връщането - не толкова. Дава ми време за прекачване 1:40 ч. Достатъчно ли е за Варшава?

Други опции с прекачване с разумен престой и без нощувка са Милано, Виена, Лондон, Болоня, Малта, Белград, но цените са високи на този етап.

 

Някой полезен съвет?

 

 

Връзка към мнение

Във Варшава съм прекачвал за 45 минути, но беше малко на бегом. При 1 ч. и 40 мин. не виждам никакъв проблем. Провери ли Луфти до Стоклхолм? Другият месец имам полет до Арланда с тях през Франкфурт. Цената не я казвам, защото се връщаме през Копенхаген и няма да е коректна. Но, когато купувах билетите, беше по-добра от предложението на Лот...

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.