Прескочи до съдържание

3 дни през май в Ирландия


Antonaq

Препоръчани мнения

Здравейте, уредихме се с билети Бургас-Дъблин на 9-13 май. Моля за съвети за програма без наемане на кола. Имаме 3 дни и половина, смятам един ден да отделим на Дъблин, намирам лесен транспорт до Howth и ми се струва добър вариант разходка по техните скали ако е хубаво времето, също влак или автобус до Килкени. Много ми се иска обаче ако позволява времето да видим Глендалу и още нещо от зеления Уиклоу - възможно ли е без кола? Нямам против организиран тур, стига да дава достатъчно време за разходка. Откривам бусчета до Глендалу два пъти на ден, но нищо друго до отправна точка за езерото Гинес или някоя друга красива пътека. Приемам и съвети за други красиви и достъпни без кола градчета/селца в района. Както и за кръчмички:) Ако пък сварим почти невъзможно слънчево и сухо време може да направим еднодневен тур до Пътя на гигантите.

Връзка към мнение

Може и в Малахайд да се отбиете. Замъкът и паркът са приятни за разходка. Мисля, че има вариант на връщане да хването влак или автобус 43 от станция Сътън посока Летище Дъблин.

Кръчма с приятно изживяване с две ръце препоръчвам шоуто в - Johnnie fox’s. Може да си доплатите за транспорт по 5€ на човек в посока. Билетите за шоуто 60€ с включено тристепенно меню. Напитките отделно. 
 

За разходка покрай скали в близост до Дъблин може да направите от Bray ( стига се с влак) посока Graystones и оттам обратно с влака към Дъблин. Bray to Greystones walk

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.