Прескочи до съдържание

Море в края на май с дете на 2г


Препоръчани мнения

Здравейте, моля да препоръки за кратко море- до 7 дни с дете на 2г? Държим на много хубаво настаняване и да е нещо сравнително близо до България. Харесва ни опцията за Сиде, но края на май месец може би няма да е достатъчно топло за плаж? Моля за съвет- подходящо ли е за море в края на май или съвети за други локации, без Египет? Благодаря! 

Връзка към мнение
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте. Ходили сме в Сиде на море с малко дете, беше точно на 2 г тогава, но първата половина на юни. Видимо имаше промяна в температурата на водата при пристигането ни преди 10-ти и тръгването след това. Според мен м.май водата няма да е подходяща за детето. Ако не искате Египет, може да пробвате Израел. Сещам се и за Испания, но там не сме ходили и не мога да дам съвет.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Ние сме били в края на май в Кемер с дете на около година и половина и беше чудесно за плаж. За къпане в детския басейн също ставаше, той беше много плитък и водата се беше затоплила. В басейните за възрастни се къпахме също, но водата беше възхладка. Водата в морето не ставаше за къпане според мен, макар и да имаше ентусиасти. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

За Турция май месец е идеалният за ходене на плаж. Изгаряла съм жестоко преди години в Кушадасъ през май, защото съм подценявала времето, знаейки какво е тук по същото време.

През юни на плажа (Алания) не се седеше след 11ч, температурите минаваха 35 градуса.

Вземете си слънцезащитни кремчета, обувки за морето и си изберете желания хотел. 🙂

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Сиде - Соргун и Алания според мен са най-подходящи откъм температура на водата. Кипър също би било добре. Ако морето е плитко, ще се затопли бързо. Родос - Линдос. Плажа е пясъчен и морето - плитко. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Не мисля, че температурата на водата е подходяща в Турция за дете толкова рано. Вижте Израел и Йордания. В Европа през май няма място с топла морска вода, колкото и да е горещо навън.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

За плаж е ок в края на май в Европа, за море не става 🙂 

При силно слънце детето сигурно така или иначе ще е с някаква блуза за предпазване от изгаряне. Направо му купете 1 неопреново горнище и не мислете за температурата на водата. И може би вижте за хотел с отопляем басейн. 

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.