Прескочи до съдържание

Търся билет: Sofia - Santo Domingo - Sofia


Препоръчани мнения

Търсим двупосочен билет до Santo Domingo, Dominican Republic.

Период: 1-ви септември до около 20-ти септември, като времетраенето на пътуването да е около две седмици.

Ще има поне един куфар.

Студенти ще са пътуващите, та се търси ниска цена. Нямат визи за САЩ.

Това, което аз намирам им се вижда скъпо - около 1200 евро.

Връзка към мнение

Винаги едни най- ниските цени до Латинска Америка, без посредник , са на Air Europa и Iberia. На Иберия гледах, че от 1 до 20 септември билетът излиза около 750- 800 евро. С уговорката, че се лети от Мадрид, не от София, което предполага и допълнителни полети до и от Мадрид. Но пък полетите от Мадрид за Санто Доминго и обратно са директни, не с прекачване в САЩ, което е хубавото- няма нужда от визи.

  • Благодаря 1
Връзка към мнение

620 паунда от МАДРИД.

 

1618589103_.png.f1af74b701a480fd0f20e31f03fbfb34.png

 

Направи ми впечатление, че кеша пази цена за тези дати около 500 паунда, т.е. преди 2 ... 3 ... 4 дни е била актуална. Не е невъзможно да се върне.

1950847617_.png.e8218842b3db8fd0d7c152292f7b90c7.png

  • Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Благодаря Ви, господа @muchachote и @Doctor Who!

И аз стигнах до извода, че Мадрид е решението. За съжаление началото на септември не е най-добрата опция за свързващ полет.

Благодарности и от студентите!

Връзка към мнение
преди 23 минути , Mary каза:

Благодаря Ви, господа @muchachote и @Doctor Who!

И аз стигнах до извода, че Мадрид е решението. За съжаление началото на септември не е най-добрата опция за свързващ полет.

Благодарности и от студентите!

Мари, свързващ полет е доста трудно да е в същия ден, примерно с няколко часа разлика. Обикновено се лети един ден преди заминаването и един ден след връщането от града- цел. Когато аз летях за Колумбия и на отиване и на връщане имах престой с нощувка / в Париж/, което си е плюс, ако не познаваш града с престоя, можеш да пообиколиш това- онова. Погледнах и полетите за и от Мадрид. Има полет на ryanair на 31 август /ако летят на 1 септември, разбира се/, който за момента е мега скъп за Мадрид, но по мое наблюдение цените лека- полека падат с времето. От Мадрид за насам пък има полет на 21 септември /ако ще се връщат на 20.09/, който е на прилична цена /но може и той да падне леко/. Ей ме нá, аз също имам с Иберия полет на 31 декември за Гватемала и трябва да замина за Мадрид на 30.12, и чакам цената да падне защото в момента е гадничка, но съм сигурен, че все някога ще я свалят. За това съм всяка вечер на стартова позиция и чакам с нетърпение първата сравнително приемлива цена и го купувам билетот. 😉

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

От Мадрид с World2Fly има евтини полети до Пунта кана за този период, но не на всички дати. Най-евтини са 28.08-18.09.2023 или 06.09-18.09.2023 с цена 530 евро. Има и до Санто Доминго например 03.09-17.09.2023, но вече 630 евро. 

  • Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към мнение

@Mary ако решиш да взимаш билети от w2f, имай предвид , че действително са ниско тарифна компания, но самолетите са чисто нови и удобни. Хранят два пъти на полет,не е нещо забележително, и са включени безалкохолни напитки и кафе. Алкохолът и др. неща за подхапване (чипс, солетки и пр.) се заплащат допълнително. Ние с тях летяхме от Мадрид до Куба април месец и за  цената си беше супер.  Гонят разписанието, не сме имали забавяния и даже и на отиване и на връщане, кацнахме с около 45 мин. по- рано. За Куба задължително настаняване всички от една резервация на една седалка и едни до други и не беше нужно закупуване на места. Ако пътувате през Мадрид и правите нощувка,  препоръчвам хотел NH Barajas airport, който има безплатен Шатъл от и до летището, на 100м е от метростанция (el capricho) и съвсем близо на - 10 мин. пеша има и МОЛ. Закуската в хотела е богата и непосредствено до него има няколко ресторанта и супермаркет. 

  • Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към мнение
  • 2 седмици по-късно ...

Летял съм до Пунта Кана от Белгия за под 200 евро в посока с белгийското ТУИ. Скоро пак видях билети от Брюксел за под 200 евро. От София до Брюксел има евтини полети.

  • Благодаря 1
Връзка към мнение
  • 3 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.