Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

От няколко месеца функционира въпросният стартъп от създателите на autoslash.com.  Идеята е изпитана във времето при рентакарите  , но засега няма друг сайт , който да има ценови тракер за хотелски резервации , дано Гугъл Флайтс се размърдат в тази посока . Hotelscombined.com имаха такaва функционалност,  преди да бъдат погълнати от конгломерата на Букинг.

 

Засега е безплатна тракинг функцията , работи като направите резервация и след това я препратите на hotelslash.com, които ще ви уведомят при падане на цената на въпросната резервация чрез имейл.

  • Харесвам 12
  • Браво 1
Връзка към мнение

Преди ковида имаше подобна услуга от българска компания, на която се препращаше хотелската резервация и те намираха по-ниска цена. Във форума тук беше писано за нея, но не си спомням как се казваше. Идеята на тези сайтове е супер, дано да работят. Въпросната българска компания я пробвах веднъж, но тогава не успяха да ми намалят цената поради изчерпана наличност на стаите в хотела за моя период.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.