Прескочи до съдържание

Здравейте и добре съм ви заварила!


Препоръчани мнения

Здравейте, казвам се Нина. И аз като всички магеланци обичам да пътувам. Правя го винаги, когато имам време и възможност. Понякога с приятели, понякога с туристически агенции - зависи от дестинацията. Всяка година си организирам 6 -7 пътувания. Не ми стигат искам още и още... но... няма как трябва и да се работи :) Пожелавам на всички ви много и прекрасни пътувания. С интерес ще разгледам и прочета за вашите пътешествия - така ще събера полезна информация за местата, които и аз искам да посетя. Благодаря предварително на всички! :) 

  • Харесвам 19
Връзка към мнение

Здравей и добре дошла! Във форума има за всекиго по нещо, така че не губи време а разглеждай. Сигурен съм, че ще останеш доволна! Идеи и информация за пътешествия да искаш.😉

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Да, благодаря! :) И аз като теб имам сили да обиколя света, имам и желание... откъм възможности нещата малко куцат, но - всичко с времето си. :) 🍀🌍 Радвам се на хора, които не пестят средства и време за да опознаят света - пътешественици по душа! С удоволствие ще разгледам споделеното от всички вас. :)

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.