Прескочи до съдържание

Столчета за кола за деца


Препоръчани мнения

Здравейте, имам един въпрос, който е пряко свързан с пътешествията, но не е за конкретна дестинация.
Преди 17 месеца станахме родители и пътуваме доста с малкото човече. Няколко месеца преди да се роди, решихме, че не ни трябва личен автомобил, съответно нямаме такъв. Все пак при пътуванията ни понякога ползваме автомобили (под наем, такси, uber и т.н.). До последното пътуване ползвахме все още бебешкото кошче (Maxi Cosi Citi), но вече е малко и искаме да вземем седалка за кола за дете, която да е лека и компактна. Като за момента оглеждаме както група 0/1 за 9-18 кг, така и 9-36 кг. За съжаление голям избор няма:
- Urban Kanga - тотал щета по отношение на използваните химикали, според тестовете на ADAC
- Maxi Cosi Nomad - горе-долу става. Малко има проблеми със закопчаването на коланите при някои автомобили и има само една позиция на седене (ама то при такива седалки май винаги ще е така, иначе няма да са леки)
- Kinderkraft Comfort Up - Евтина, лека, обаче доста по-обемиста. Разглобява се и ще се събере и в куфар. Недостатък е също, че за по-големи деца трябва да се махне гърба и тогава сигурността при странични удари намалява.
Ако някой може да даде идеи за други седалки, подходящи за тази възраст, с тегло под 5 кг и относително компактни, ще съм много благодарен. Надуеваемата на Nachfolger отпада, понеже е 400 евро.
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.