Прескочи до съдържание

С колело през КПП Капитан Петко войвода


dimitrov6

Препоръчани мнения

Има ли някой,който да е правил това.Едни вървят пеш,други само карат колело,без да бутат,като имат май помощ на различни места по маршрута от приятели .

Аз искам,тъй като спряха автобусите от Хасково за Гърция през Свиленград,да кача велосипеда на влака до Свиленград,там минавам с него през КПП Капитан Петко  до първото гръцко село с гара на 5 км.Скривам колелото или качвам и отивам с гръцки влак до Орестиада.Връщането по същия начин.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Точно през този пункт и с колело не съм правила, но теоретично не виждам защо да не може. Минавала съм границата на Черна гора и Хърватия пеша някъде 2004 така. Автобуса (обществен от Черна гора) не можеше да пресича границата, така че на границата всички от автобуса слезнахме, взехме си багажа, минахме границата пеша и от другата страна в Хърватска хванахме автобус за Дубровник. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
преди 37 минути , Бръмбар каза:

Точно през този пункт и с колело не съм правила, но теоретично не виждам защо да не може.

Даже има обиколка за любители през този пункт до Одрин и обратно в Свиленград.През 2011 специално отидох да гледам как минават участниците.Ето тук пише за нея.

Цитат

 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.