Прескочи до съдържание

Барселона през октомври


ahardgirl

Препоръчани мнения

Здравейте!

Прохождам в самостоятелните организации, но реших да не позволявам един провалил се туроператор да попречи на пътуването ни и, след отмяна на изцяло предплатена екскурзия, смело купих билети за седмица в Барселона през октомври.

От петък търся нощувки и признавам, че цените ме стряскат.

Търся стая за двама с добро местоположение и, за момента, със самостоятелна баня. Седем нощувки.

Представях си, че 100 евро на вечер ще стигнат, но май сериозно съм се заблуждавала...

Бихте ли ме ориентирали, моля?

След отмяната на организацията на професионалния туроператор, опитвам да намеря варианти, които не изискват предплащане на нощувките. Явно този филтър значително ги оскъпява.

Към кои търсачки бихте ме насочили?

Предварително благодаря! 🙂

 

 

Връзка към мнение

Ако резервирате в някоя голяма верига, не би трябвало да има проблем с предплатените нощувки. При предплащане цената е по-ниска, а октомври е след месец. Не помня къде спахме, но намерих хотелите в booking.com и после търсих по-ниски цени. Единия хотел предлагаше по-ниска цена на собствения си сайт, а при другия резервирах през lastminute.com Сетих се. Единия хотел е Hotel Midmost, но в момента цената е 200 евро на вечер. При нас беше около 100.

 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Аз също,ще пътувам за Барселона октомври и съм запазил нощувки в градче което е на около 7 км от летището на Барселона, казва се Castelldefels има градски автобуси директно от летището и е в зона 1,като другите квартали на Барселона, хотела е Flora Park и резервацията е направих директно от сайта 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Аз търсех нощувка за края на септември и през букинг на добри цени ми излизаха само хостели. За това потърсих през Airbnb и намерих няколко апартамента на доста по-добри цени. Букнах близо до летището, защото имам ранен полет за 65 евро на вечер. Прегледах през октомври какво се намира.в Airbnb за седмица и все още има апартаменти под 100 евро на вечер. Както don е споменал в Castelldefels има за 59 евро апартамент.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Благодаря ви много! Сигурно бъркам, като залагам търсене на голяма близост до центъра. 7 км са нищо, наистина, дори в светлината на Варненския градски транспорт :) Ще погледна как са организирани нещата в Барселона като часове на обслужване на линиите.

Полетът на връщане също е важен аргумент. 

Оценявам споделения опит! 

 

 

 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.