Прескочи до съдържание

Ница през Април


Препоръчани мнения

Здравейте,

планираме евентуално пътуване до Ница в началото на април като целта е един от дните да посетим тенис турнира в Монте Карло (ще бъде в интервала 6-14 април, но желанието ние е да отидем между 9 и 13ти, за да хванем повече срещи за деня вместо един финален мач и да не са квалификациите/първи кръг в първите дни). Това, което намирам е полети на Уиз за около 380-400лв отиване и връщане на човек, което за 2 възрастни и 2 деца е немалка сума. Тези цени са за дати 6-11 и 11-16 с Уиз. За сравнение средата на март двупосочно е 100лв с Уиз, но тогава няма и турнир 🙂

Skyscanner ми дава варианти с Австрийците през Виена сутрешен полет на 6.04 и връщане с вечерен през Мюнхен на 12.04 за около 300 на човек. Не сме посещавали Виена и се замислихме за вариант с 2 нощувки там и тогава да се лети към Ница.

Някой може ли да намери по-добра цена за престой от 3-4 нощувки като поне една да е в периода 9-13 април? Вариант с 1-2 нощувки някъде преди/след Ница също е валиден.

Благодаря предварително за помощта.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.