Прескочи до съдържание

Прага - Варна през август


Препоръчани мнения

Трябва да летим от Прага до Варна (може и до София) на 4ти август. Гледам българските авиолинии имат директен полет - това ли е единствената опция? Мога да резервирам с мили от кредитна карта, обаче билетите са non-refundable и не смея още. 

Връзка към мнение
преди 21 минути , stanislavpp каза:

Мили на коя карта имате ?

Chase Sapphire - мога да резервирам от техния портал или да прехвърля мили към някой от партньорите им. 

Връзка към мнение

Нямате добри  опции с мили до Варна . Минимум 15-16000 +55$ с две прекачвания или едно с нощувка, тоест билета излиза 200-300$ , и то с прекачвания. За сравнение от САЩ до Варна ще излезе 30-35000 точки. 

 На ваше място бих взел директният полет до Варна с Чешките  ( CSA / Смартуингс) или Българските а/к с кеш  за 150$, или пуснете тракер да следи за корекции на цената.
 

Ще ви трябва ли връщане ?  
 

Ако сте с Reserve може да използвате eraser x 1.5 , ако сте с Preferred x 1.25, ако имате много точки или пък не искате да се разделяте с кеш, ще ви излезе 10-12 000 точки , но нямате безплатна анулация.

 

Ако пък предпочитате да играете на сигурно и не ви пречат прекачванията , прехвърлете мили към Юнайтед и си изберете , техните партньорски анулации са без такса или глоба .

Връзка към мнение
преди 1 минута , stanislavpp каза:

Нямате добри  опции с мили до Варна . Минимум 15-16000 +55$ с две прекачвания или едно с нощувка, тоест билета излиза над 200$ , и то с прекачвания 

 На ваше място бих взел директният полет до Варна с Чешките  ( CSA / Смартуингс) или Българските а/к с кеш  за 150&
 

Ще ви трябва ли връщане ?  Ако сте с Reserve може да използвате eraser x 1.5 , ако сте с Preferred x 1.25.  

 

Ако предпочитате да играете на сигурно и не ви пречат прекачванията , прехвърлете мили към Юнайтед и си изберете , техните партньорски анулации са без такса или глоба .

Мерси! Ще се поровя - има време. Мога да резервирам директен с българските авиолинии през портала на Чейс: 12,000 мили. Еднопосочен ми трябва. United ми дават много лоши опции, иначе карта и техни мили имам бол. 

 

image.png.5d2a7ca6119a34e3773201d5ea7abe24.png

Връзка към мнение

Това е най-рационално 👍 .

На по-късен етап и да се появи вариант с един стоп с Търкиш през Юнайтед , не е за предпочитане , веднъж има backtracking + пристигане във Варна в 3 сутринта .

  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.