Прескочи до съдържание

продавам круиз на COSTA TOSCANA - 27.01.2024г.


Препоръчани мнения

Здравейте, поради непредвидени обстоятелства няма да можем да пътуваме със съпруга ми на закупен круиз на COSTA TOSCANA от 27.01.2024г. - 7 нощувки, с начална и крайна точка - Дубай. Прилагам линк към круиза-   https://crusit.bg/kruizi/7-dni-obedineni-arabski-emirstva-katar-oman-dxb07a08?period=2024-01  В момента съм в преговори с компанията за замяна на имената, затова искам да го предложа, ако някой има интерес.

Каютата е с балкон, на 12-ти етаж. Пакетът за двама души e закупен от мен през Usit Colours на цена 2661.00 лева за двама за тарифен план My Costa. В момента цената е 3210 лв.

Предлагам круиза на цена 2200 лева, като ще поема и разходите за смяна на имена, които очаквам да ми обявят. До Дубай има полети на Fly Dubai на 25-ти януари и съответно на 3.02. - обратно, Цената на билетите е в диапазона 500 -540 евро двупосочен на човек. Моите билети няма да мога да им сменя имената, затова не ги предлагам. Има полети  и на Turkish, които са на сходни цени. Моля ако някой има интерес, да ми пише, ще предоставя повече информация и документи.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.