Прескочи до съдържание

Бразилия - България, края на юли


Препоръчани мнения

  

преди 48 минути , stanislavpp каза:

@neuromancerАз не виждам нищо евтино - над 1000$ за икономи ми изглежда лудост. Дай подробности ( може и на лично ) , често  по-ниски цени са рестриктирани само до един пазар, тоест билета може да се купи на Х цена само в определена страна.

значи, търся GRU-SOF-GRU за 13-28.07 или близки дати (може и GIG или CNF, ама все тая)

гугъл флайтс ми дава 4700 реала (7-800 евро), но като избера полетите, накрая ми дава "сори, цената се промени" и става двойна

итаматрикс също показваше тая цена (поне до вчера), но като пробвам през разширението към разни сайтове или върти и нищо не излиза, или излиза високата цена. Дава такава цена за катарците и турците с еднакъв резултат, което е странно.

травел агент (произволно избран) също не намира.

Общо взето съм се примирил, че няма да стане и или ще чакам, или ще букна с мили (което е проблем, защото източниците ми на мили, различни от бразилски компании, секнаха и имам само за един път и край).

Връзка към мнение

Добрата новина е , че билета е bookable , но ще трябва малко усилие - да проиграеш варианти през ЛАТАМ .ком и QR.com, или да звъниш на добър агент, или на QR офис/колцентър

 

Общо взето, не виждам нищо притеснително по условията на билета - всеки агент на QR ще трябва да може да ти го резервира по телефона с инфото от билета - NLBRR1RE . 
 

Четейки изключенията и surcharges за определени полети , не виждам твоите полети да са засегнати . Интересно е , че билета. има  право на стоповър в Доха срещу 100$ и проигравайки този вариант (през GF)  стигам до 23 000 реала за четирима с прекачване от Доха до София ( с Бг кодшеър ) или 26 000 реала без прекачване .

 

стопоувъра може да е повече дни, ако те устройва .

 

IMG_2246.jpeg.933eff20d6eb64fa4b98ec7dda182fbe.jpeg
 

децата са въведени коректно +12

 

без стопоувър също излиза подобна цена директно на сайта им , но с тръгване в четвъртък:

IMG_2247.jpeg.9cbb25edf4ed643fa655e067ad9cd0d7.jpeg

 

 

Полетите на Търкиш също излизат в матрицата , аналогично всеки TK агент може да ги резервира или добър ТА, дори имаш право на free stopovers в Истанбул и в двете посоки, обща цена за четиримата - 20 000 реала.


 

 

 

Sal-Sof.pdf TK.pdf .pdf

  • Браво 1
Връзка към мнение

интересно, като търся на сайта на катарците multicity и слагам повече престой в Доха ми намалява цената, но  не чак до 4700, до 7000 с един стоп и 5300 с два стопа...

само дето не искам стопове, и без това времето е малко

май ще звъня

 

а защо пишеш горе латам.ком? или е грешка?

Връзка към мнение

Писах за ЛАТАМ заради опцията от Рио (GIG) или SDU, и после с катарците , където излиза подобна цена през GF/matrix ~ 5000реала/човек, но пък не я намирам в техният сайт , може би трябва vpn или агент .Може да проиграеш и други градове с полети на ЛАТАМ , напомням че QR са собственици с  20% и може да излезе някой заек , ти горе-долу си базиран на еднакво разстояние от SAO, GIG или столицата …

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.