Прескочи до съдържание

Барселона през февруари за 4 дни с деца


hristina_stefanova

Препоръчани мнения

Здравейте, планираме 4 дни през февруари с голям тийнейджър и 9-годишен. Със сигурност ще трябва да идем до Камп ноу, но също и до Олимпийския стадион, защото Камп ноу е в ремонт. Запазила съм апартамент близо до Площад Еспаня. 

Чудя се дали е удачно да взема билети за Hop on hop off автобус, тъй като времето не е много, да може да се разглежда поне от него.

Но, не знам как ще е времето, предполагам, че ако вали може да се ползва долната част на автобуса. А дали билетите са за денонощие или за ден, тоест от сутринта ли трябва да го ползваме.

Искам да посетим Саграда фамилия и Парка Гуел, предполагам , че трябва да взема билети предварително. Дали има значение дали ще е уикенда или понеделник, това са ми вариантите.

Прочетох в booking, че има наблизо Тематичен увеселителен парк Funderworld, не намирам нищо в интернет обаче. 

На Tibidabo май също има атракции за деца.Можете ли да споделите опит? а също, ако имате други идеи, защото подозирам, че катедралите и къщите на Гауди няма да са толкова интересни за тях.

Дали бихте препоръчали по това време на годината разходка по някой от плажовете и кой (Плаж Сант Себастия, Плаж Сант Микел, Плаж Барселонета, Плаж Соморостро, Плаж Нова Икария).

ако имате препоръки и за места за хапване ще съм задължена , че с трима мъже, това ми е много важно 🙂 Само за пазара Бокерия се сещам засега.

 

Благодаря ви предварително.

 

 

 
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Аз първия път във Барселона се качих на хълма Монтжуик,където е и олимпийския стадион. Имаше уличен музикант и хората слушаха и гледахме града отвисоко. image.jpeg.394b1ee365ea7bf7785f378c56a99f9d.jpeg

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.