Прескочи до съдържание

Bookaway.com - транспорт, трансфери и кодове за отстъпки


Препоръчани мнения

Не намерих тема за тази платформа Bookaway.com, така че пускам аз.

За пътуването ни в Панама и Коста Рика излизат сравнително прилични цени за туристическите маршрутки. Планирам да резервирам през този сайт, а не с компаниите директно, защото не добавят още 3 вида такси в последния момент. Хубаво е обаче да се проверява дали има скорошни ревюта, защото поне едните ми казаха, че вече не пътуват по този маршрут, а мога да си купя през платформата. 

Нкрая вече при плащането излиза 3 $ такса за плащане с карта, но и поле за код за отстъпки, така че погледнах в гугъл, без да очаквам особен успех. В този сайт обаче си излязоха съвсем работещи и свалих 5 %, та съм доволна 🙂

https://www.thephuketnews.com/deals/bookaway 

 

 

 

  • Харесвам 9
Връзка към мнение
  • 2 седмици по-късно ...

Аз с тази платформа купих билетите за отиване и връщане. Сан Хосе - Манагуа - Сан Хосе. Изпълняват се от Nica Bus. На отиване тръгнаха на време но пристигнаха доста след упоменатото в билета време. На връщане тръгна с 1:30 часа закъснение и пристигна с голямо закъснение. Да не се разчита много на времената написани в билета.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.