Прескочи до съдържание

Установяване за кратко в Португалия в комбинация с Мароко и Южна Испания.


Препоръчани мнения

Всяка година със семейството (с две деца на 9 и 2.5г.) прекарваме известно време (между месец и три) някъде по света. Преди голямата дъщеря да започне училище, планирането беше много лесно, но сега сме ограничени от ваканциите. Тъй като сме смесено семейство, често прекарваме време във Филипините, където сме в наш имот, но тази година нещата се стекоха малко по различно и заради това планираме нещо по наблизо. Налага се планирането да стане сега, като начало да е средата на юни докъм началото на август, когато пак заради голямата дъщеря трябва да се завърнем за спортен лагер.

Така. Спряхме се на Португалия, където мислим да се установим някъде в южната част. Плана е да си работим там, а през уикендите, които могат да се удължават с отпуска да пътуваме някъде из страната,

От Португалия бихме искали да направим едноседмична обиколка в Мароко също, като ми се върти в главата някаква идея да кацнем в Лисабон, откъдето да пътуваме директно по най - евтиния начин до Мароко. Имаме една рода, която може да ни посрещне и да ни съхранява излишния багаж, така че той няма да ни е проблем. На връщане от Мароко ще се настаним някъде където ще стоим поне месец. Като завършек мислим да направим едноседмична обиколка из Южна Испания + Гибралтар и така към началото на август да се приберем от там директно. 

Търся няколко съвета.

Какъв е най удачния и евтин начин за придвижване от София дo Мароко?

Какъв сайт мога да търся най изгодно наем за около месец в Португалия? Обикновено се спирам на airbnb или booking в зависимост кой предлага по изгодните цени, но все пак за това си плащаме таксите.

Кои фирми да гледам за коли под наем?

Дали е удачно да пътуваме еднопосочно от Португалия към Испания, откъдето да се приберем към София?

Какво пропускам?

Оказва се, че планирането в Европа е по трудно, поне за мен, отколкото в ЮИ Азия. Тук цените са доста по различни и такива изпълнения в плана от днес за утре, както много ми харесва са доста по скъпи. 

Ще съм благодарен за всеки съвет, а после очаквайте точен репорт за всичко.

 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.