Прескочи до съдържание

Eвропейска черноморска Турция


renilaz

Препоръчани мнения

От известно време се вълнувам от идеята за пътуване до европейска черноморска Турция. Плаж, забележителности, вкусотии и всичко, което си заслужава да се преживее. Не ме влекат лъскави курорти, ако изабщо ги има, търся автентични места и хубави плажове. За съжаление не намирам нищо в Букинг, а и като цяло информация за региона. 

Ако някой може да ме ориентира, ще съм благодарна. През кой пункт да влезем, къде да отседнем и какво да видим. З а след 10 ти септември става дума.

Поздрави и предварително благодаря!

Връзка към мнение
  • chandni changed the title to Eвропейска черноморска Турция

По някаква причина планувах няколко дена в Инеада , но пропадна. Иначе бях за ден в Самсун, но не смогнах да стигна заведенията по плажа, по които местните се прехласваха.

Връзка към мнение

Черноморска Турция не е така развита откъм туризъм за разлика от средиземноморската. Ние сме я обикаляли с кемпер и като изключим близките до Истанбул градчета на други места плажуващи и почиващи не сме срещнали. Вярно, пътували сме септември, но през септември тук, в България още си ходим на море и почивки. 

Ние влязохме в Турция през Капитан Андреево. 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.