Прескочи до съдържание

Спонтанно в Кипър за няколко дни


Препоръчани мнения

Видно от заглавието, спонтанно взех билети за Кипър за няколко дни ( 3 ! ) .Зная че са твърде малко , но възнамерявам да се възползвам от тях.Колкото- толкова.През май. Кацаме рано сутринта в Ларнака.Предстои да резервирам настаняване.( Около  Финикудес и крайбрежната вероятно).Почвам с въпросите

ден 1 От летището с автобус 425 се стига до града за 20-30 минути .НАстаняваме се, разходка по крайбрежната, Обяд и евентуалномалко плаж. ( предполагам градския ).Разходка до църквата св.Лазар и крепостта,вечеря и сън. Ако имате препоръки за местенцаза хапване и храни, които да опитаме, приемам 🙂

ден 2: много искам да идем до Агия Напа.Няма да наемаме кола и тук питанките са доста.Какъв автобус трябва да хванем? Идеята е да идем на полудневен круиз с корабче покрай скалните пещери за няколко часа. Къде да търся  такъв круиз и кой да е? Препоръка? Предварителна резервация необходима ли е? Чета че имат спирки за плуване и траят от 10 до15 ч да речем.... ( нещо таковаси п редставям като програма макс във водата. Откъде тръгват? След като се върнем ми се иска да направим  кратка разходка из градчето ако има нещо интересно освен да х апнем сладолед на сушата. ДО прословутите плажове от снимките ( тип Ниси )  може ли лесно да се иде поне да ги зърнем .За час да речем.И оттам да  се приберем към Ларнака. Пешеходно си ги мисля тия неща, но не ми е ясно  дали е възможно. Прибиране в Ларнака, душ и вечеря.

 ден 3: ставаме, разходка , плаж ( Макензи може би?!? ) и оттам към летището.Полетът е следобеден - 16ч, така че к ъм 14 ч вероятно трябва да сме там.ПО път дали е възможно да спрем до джамията и как да стане придвижването? Соленото езеро доколкото разбирам не е интересно  по това време, тъй като фламинго няма да има.

Това е в общи линии идеята.Приемам всякакви съвети и идеи.

 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.