Прескочи до съдържание

voyage privé (Франция и Англия) - сайт за групово купуване на луксозни почивки


Препоръчани мнения

Здравейте,

Ако не знаете за този сайт (има френска и английска версия), може би е полезно да хвърлите един поглед. Въпреки че става въпрос за луксозни почивки (4 и 5 звезди) често има много добри оферти (хотел или хотел и самолетен билет от Париж, Провинцията на Франция, Женева и Лондон).

Френската версия на сайта е много по-разнообразна и по-евтина. За сравнение в английската продават седмица 5 звезди в Мавриций за 1800 паунда с включени полети, а във френската - за 1500 евро. (на човек).

7 нощувки със закуски в Тайланд в двоен апартамент Deluxe 5 звезди за 329 евро на човек без транспорт или1099 евро с полет от Париж.

Ако нямате такъв бюджет обаче има доста добри оферти за Европа - три нощувки 4 звезди във Виена за 109евро на човек (на база двойа стая Superior със закуска), 95 евро на човек на база двойна стая със закуска и СПА за 2 нощувки 5 звезди в Прага, или още 3 нощувки 5 звезди в Амстердам за 205 евро на човек в стая Executive със закуска (база двойна стая). Без транспорт.

Разгледайте ги, излизат добри оферти понякога - за парите за 2 или 3 звезден хотел получавате 5 звезди. Някои излизат скъпичко все пак, но от време на време изскачат добри оферти. 

Сайтът претендира за намаления 35 до 70 процента от цената, н въпреки това не е за всеки бюджет. Оставам на всеки да си прецени. 

www.voyage-prive.com (Fr)
www.voyage-prive.co.uk (UK)

Повечето оферти имат различни опции (брой дни, с транспорт или без). Необходима е регистрация, но може и да влезете през фейсбук. 

Ако резервирате е хубаво да имате добри познания по посочения език, за да може ясно да разберете общите условия за продажба, политиката на анулиране или промяна на пътуването (в повечето случаи невъзможна или солена), както и ако трябва да се правят допълнителни резервации по мейл или телефон - обикновено искат да потвърдите с обаждане на еди кой си номер. 

 

  • Харесвам 9
Връзка към мнение
  • 8 години по-късно ...

Привет, 

 

този сайт (voyage-prive.it,es,co.uk и т.н.) някой ползвал ли го е? 
 

виждам, че офертите са валидни само след регистрация, както и че за всяка версия (испанска, италианска, ЮК и др.) изисква отделна регистрация? 
 

виждам оферти, които са реални, сравнявах хотели и цени на полети и намалението си го има, но не съм го виждал по форумите и тук и ми е чудно до колко са legit. Някой ползвал ли ги е? 

Връзка към мнение
  • 1 година по-късно ...

Здравейте!

 

Да повдигна малко темата 😉

 

Някой дали може да сподели лични впечатления в случай, че има опит с този сайт?

Гледам най-вече английската версия: voyage-prive.co.uk.

Често имат добри намаления, но в интернет пространството намирам доста противеречиви мнения. Прави ми впечатление, че нямат и гугъл ревюта ...

Връзка към мнение

Не съм купувала пътувания, но пазарувам редовно вече 17 години от Veepee: https://www.veepee.com/, познат до не много отдавна като Vente-privee, френска компания за онлайн търговия на дребно, флаш продажби на дизайнерски марки само за членове с намалени цени от 50 до 70%. Навремето един французин ми препоръча Vente-privee, магазинът съществува повече от 20 години и се разрастна до 12 държави. За всяка държава има отделен сайт и отделна регистрация. На същия принцип работи и Voyage-privee, който започна като филиал на Veepee за продажба на пътувания. Не знам към днешна дата дали двете компании все още са под една шапка. Може и да не са, защото във Veepee има раздел за продажба на пътувания, освен мода, стоки за дома и други. 

От Voyage-privee не съм купувала нищо, но съм се абонирала и следя френски, английски и немски сайтове. Не бих се поколебала да купя, нямам никакви колебания за легитимността им. Във всеки от сайтовете се продават пътувания с начална и крайна точка съответната държава.  

 

преди 2 часа, margarettod каза:

Здравейте!

 

Да повдигна малко темата 😉

 

Някой дали може да сподели лични впечатления в случай, че има опит с този сайт?

Гледам най-вече английската версия: voyage-prive.co.uk.

Често имат добри намаления, но в интернет пространството намирам доста противеречиви мнения. Прави ми впечатление, че нямат и гугъл ревюта ...

За какво са противоречивите мнения? Ако е за хотелите, които са част от оферти във Voyage-privee, за тях може да се открият много ревюта в различни сайтове. Във Voyage-privee мисля, че се продават както собствени /на сайта/ оферти, така и на други тур оператори и тур агенти.  

  • Благодаря 1
Връзка към мнение
преди 36 минути , Jenbel каза:

За какво са противоречивите мнения?

Четох мнения за платформата (https://www.trustpilot.com/, https://britainreviews.co.uk/https://www.verified-reviews.co.uk/ а не за отделните хотели. Попаднах на оплаквания, свързани с клиентското облужване в това число и реакция и съдействие при проблеми. 

 

Ще върна с коментари, ако реша да ги ползвам 😉 

Връзка към мнение
преди 40 минути , margarettod каза:

Попаднах на оплаквания, свързани с клиентското облужване в това число и реакция и съдействие при проблеми. 

всички онлайн агенции са така

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.