Георги Публикувано: 19 март, 2014 Сподели Публикувано: 19 март, 2014 Нов ваучер от Airbnb на стойност 60€, без изискване за минимум, т.е. може да запазите безплатна нощувка ако е под тази стойност. Важи само за нови профили, които не са правили резервация преди това. Кода е: SONGKRAN2014 Въвежда се на последния екран след като се избере мястото, преди да се пусне заявка: Допълнителна отстъпка от $25 при някоя бъдеща резервация (не може два кода в една резервация) ,ако се регистрирате през моя линк: http://www.airbnb.com/c/gpenin 8 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 19 март, 2014 Сподели Публикувано: 19 март, 2014 Има ли някакъв срок за ползването му? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 март, 2014 Автор Сподели Публикувано: 19 март, 2014 Има ли някакъв срок за ползването му? При положение, че е на практика безплатна нощувка на стойност 60 евро подозирам, че няма да изтрае до края на деня. Връзка към коментар
Shv Публикувано: 19 март, 2014 Сподели Публикувано: 19 март, 2014 точно на време! )))))))))))))) Връзка към коментар
Сирена Публикувано: 19 март, 2014 Сподели Публикувано: 19 март, 2014 Нещо не мога да се ориентирам къде да го въведа!?Профила е нов - на сестра ми, но като дам боок ит и не ми дава да въвеждам никакъв код! Първо инфото за картата ли трябва да въведа и после това!? Незнам!? Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 19 март, 2014 Сподели Публикувано: 19 март, 2014 Нещо не мога да се ориентирам къде да го въведа!? Профила е нов - на сестра ми, но като дам боок ит и не ми дава да въвеждам никакъв код! Първо инфото за картата ли трябва да въведа и после това!? Незнам!? преди да натснеш боок ит, там отсрани в дясно където пише колко ще платш има едно coupon code. Там въвеждаш този код SONGKRAN2014. и като ти свали цената, тогава букваш. Въведи си първо кода и после данните, защото иначе ще трябва да ги пишеш наново. И става и с дебитна карта да знаеш Връзка към коментар
Зани Публикувано: 19 март, 2014 Сподели Публикувано: 19 март, 2014 Нещо не мога да се ориентирам къде да го въведа!? Профила е нов - на сестра ми, но като дам боок ит и не ми дава да въвеждам никакъв код! Първо инфото за картата ли трябва да въведа и после това!? Незнам!? Отстрани, в дясно, където ти е разбита цена има Coupon, там копираш кода и натискаш Apply! Аз имам друг въпрос - задължително ли е да пиша на собственика или може направо да резервирам? Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 19 март, 2014 Сподели Публикувано: 19 март, 2014 Аз имам друг въпрос - задължително ли е да пиша на собственика или може направо да резервирам? По-добре е да му пишеш, все пак те подканя , може би ще ти потвърди по-бързо 1 Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 19 март, 2014 Сподели Публикувано: 19 март, 2014 Вече дава изтекъл срок на кода. Честито на печелившите! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 март, 2014 Автор Сподели Публикувано: 19 март, 2014 Отстрани, в дясно, където ти е разбита цена има Coupon, там копираш кода и натискаш Apply! Аз имам друг въпрос - задължително ли е да пиша на собственика или може направо да резервирам? Може да си резервираш, но някак е прието да драснеш 1-2 думи от рода на Добър ден, надявам се да ме приютите. Големия процент хазяи са обикновени хора и си мисля, че обикновена любезност може да е от полза и за приемането на резервацията от тях и за последващото общуване. Много повече ползи могат да се извлекат от добри взаимоотношения с хост в airbnb, от колкото в средностатистически хотел, където персонала ще отговаря машинално независимо дали си любезен или ги псуваш Да дам пак пример със щатите, така се разбрахме с предварителни съобщения с пича там, че е българин, после му носих мартеничка, той ми подари вафла Боровец и така Връзка към коментар
Сирена Публикувано: 20 март, 2014 Сподели Публикувано: 20 март, 2014 преди да натснеш боок ит, там отсрани в дясно където пише колко ще платш има едно coupon code. Абе нямах такова нещо - само остъпката за нов акаунт ми даваше! Не мога да разбера- виках колегите и те да гледат и пак нямаше! Не мога разбера защо - сигурно, защото сестра ми му беше писала на хазаина вече - т.е бяха разменили някаква кореспонденция или пък защото цената беше под тези 60 евро!? После вкъщи с друга регистрация ми даде coupon code - обаче пък тогава вече не беше активен! Както и да е - систъра и без това не харесваше много апартаментите - то и нямаше много избор за Велико Търново, ама нали можеше да е тотално на аванта се нави! А всъщност има ли някой, при който кода е проработил за 1 нощувка - т.е резервирал е за без пари!? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 март, 2014 Автор Сподели Публикувано: 20 март, 2014 преди да натснеш боок ит, там отсрани в дясно където пише колко ще платш има едно coupon code. Абе нямах такова нещо - само остъпката за нов акаунт ми даваше! Не мога да разбера- виках колегите и те да гледат и пак нямаше! Не мога разбера защо - сигурно, защото сестра ми му беше писала на хазаина вече - т.е бяха разменили някаква кореспонденция или пък защото цената беше под тези 60 евро!? После вкъщи с друга регистрация ми даде coupon code - обаче пък тогава вече не беше активен! Както и да е - систъра и без това не харесваше много апартаментите - то и нямаше много избор за Велико Търново, ама нали можеше да е тотално на аванта се нави! А всъщност има ли някой, при който кода е проработил за 1 нощувка - т.е резервирал е за без пари!? Там където пише voucher или copupon code трябва да махнеш отстъпката за добре дошли и да добавиш тази. Ще знаеш следващия път И да, има хора с безплатни или почти безплатни резервации Връзка към коментар
Сирена Публикувано: 20 март, 2014 Сподели Публикувано: 20 март, 2014 Там където пише voucher или copupon code трябва да махнеш отстъпката за добре дошли и да добавиш тази. Ще знаеш следващия път И да, има хора с безплатни или почти безплатни резервации Е почвам да се отчайвам от себе си - изобщо нямаше място, където да мога да въвеждам нещо или пък да трия! Просто си пишеше една сума - след което добавена таксата за сайта и извадена отстъпката - нищо активно нямаше! Как точно имаш предвид да го "махна"!? Ох - идва ми направо довечера да правя сухи тренировки! Връзка към коментар
Зани Публикувано: 20 март, 2014 Сподели Публикувано: 20 март, 2014 Е почвам да се отчайвам от себе си - изобщо нямаше място, където да мога да въвеждам нещо или пък да трия! Просто си пишеше една сума - след което добавена таксата за сайта и извадена отстъпката - нищо активно нямаше! Как точно имаш предвид да го "махна"!? Ох - идва ми направо довечера да правя сухи тренировки! Погледни снимката, която Жоро е публикувал в първия пост! Под coupon code там има празно място, на твоя екран се е заредил кода за отстъпка от 25 долара - изтриваш го и въвеждаш кода, който искаш да ползваш, в случая SONGKRAN2014 , ще ти даде, че вече не е активен! Връзка към коментар
Сирена Публикувано: 20 март, 2014 Сподели Публикувано: 20 март, 2014 Ами наистина нямах такова - Ако гледаме снимката на Георги - както с черни букви е написано СЪРВИС ФИИ - така ми пишеше с черно отдолу - Дискаунт или нещо такова и острани сумата 25 или 26 беше - нито имаше прозорче да трия, нито бутон Кенсъл, нищо активно! Какво се случило незнам - да не би сестра ми докато си е писала с човека, той да й е пратил нещо като заявка за плащане и за това така да излиза!? Връзка към коментар
Зани Публикувано: 20 март, 2014 Сподели Публикувано: 20 март, 2014 (редактирано) Е точно срещу тези 25 $ от лявата страна пише coupon със синьо и като го натиснеш, ти излиза прозорчето - пробвай сега и ще видиш, че е така Редактирано 20 март, 2014 от Зани Връзка към коментар
Сирена Публикувано: 20 март, 2014 Сподели Публикувано: 20 март, 2014 Е точно срещу тези 25 $ от лявата страна пише Coupon със синьо и като го натиснеш, ти излиза прозорчето - пробвай сега и ще видиш, че е така Ок - много благодаря! Знам, че звучи малко шантаво, но вчера наистина не видях къде и какво да направя - да ме убиеш - убедена съм, че син бутон нямах! Всичко беше в черно и нищо активно нямаше! Дори колегите виках те да гледат на монитора и те нищо не видяха! Връзка към коментар
tonik Публикувано: 20 март, 2014 Сподели Публикувано: 20 март, 2014 Допълнителна отстъпка от $25 при някоя бъдеща резервация (не може два кода в една резервация) ,ако се регистрирате през моя линк: http://www.airbnb.com/c/gpenin Георги, а как се ползва тази отстъпка, трябва ли пак да се въведе някакъв код? Пробвам, но не ми излиза автоматично (след като се регистрирах през твоя линк). 1 Връзка към коментар
Сирена Публикувано: 20 март, 2014 Сподели Публикувано: 20 март, 2014 Георги, а как се ползва тази отстъпка, трябва ли пак да се въведе някакъв код? Пробвам, но не ми излиза автоматично (след като се регистрирах през твоя линк). А пък това е другата мистерия пак със сайта! Регистрирах още един профил(4-ти поред) - всичките на различни хора и мейли и вече не дава автоматично отстъпката! А преди това го правеше! Третото нещо е, че и аз поканих моя приятелка да се регистрира - уж при нейна резервация и тя и аз ще получим по 25, обаче не - на нея й даде 25 за нов клиент(вече резервира апартамент в Бг за една седмица), обаче на мен ми дава, че съм я поканила, но тя още не е правила резервации! Сега трябва да чакам да свърши почивката й за да получа моя бонус или какво!? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 март, 2014 Автор Сподели Публикувано: 20 март, 2014 Да, трябва да изчакаш да свърши почивката и тогава. Но да ти кажа...проблемно е, аз все още не съм получил нито един бонус, а има доста народ минал през моя линк Връзка към коментар
Сирена Публикувано: 21 март, 2014 Сподели Публикувано: 21 март, 2014 Е щом ти не си получил - аз пък съвсем няма да получа! ))))) Ама нищо де и така съм доволна! Да, трябва да изчакаш да свърши почивката и тогава. Но да ти кажа...проблемно е, аз все още не съм получил нито един бонус, а има доста народ минал през моя линк 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега