Прескочи до съдържание

Великобритания | Хийтроу | Хотел | Thistle Heathrow


Препоръчани мнения

Дата на престоя:: 08/04/2014


Име: Thistle London Heathrow Terminal 5


Категория: ***

Държава: Великобритания


Град: Лондон


Тип на мястото за настаняване: Хотел

Официален уебсайт: http://www.thistle.com/en/hotels/united_kingdom/london/thistle_london_heathrow_terminal_5/index.html


Препоръчва се за:: Индивидуално пътуващи,Групи от приятели,Млади двойки,Възрастни двойки

Обща оценка:: 4

Цена/качество:: 3

Местоположение:: 4

Чистота:: 4

Обслужване:: 3

Положителни впечатления: Много близо до Т5. Ако сте в настроение, вероятно може да се отиде пеша. Безплатен автобус 423 от Т5 (спирката е точно пред входа на паркинга, вероятно в хотела ще ходите повече пеша с багажа, отколкото от спирката до рецепцията).

Има ресторант и бар с прекрасна тераса, от която се вижда Т5 и излитащите самолети - всеки 3-4 минути. Както съм свикнал с цените в Бразилия ресторанта ми се видя на цената на хубава кръчма в моя град, храната е добра. Интернационален персонал, веднага се намерихме с една бразилка и един македонец. Бърз безплатен интернет.


Отрицателни впечатления: Сравнително стар, поочукан, типичен по-старомоден английски хотел, направо си спомних едно минало отпреди 10 години. Има два етажа, без асансьор, и с много багаж пътя от рецепцията до стаята може да ви се види по-дълъг отколкото до автобуса. Двойните стаи са малки, апартамент за 4рима е на цената на две стаи, и не пускат 4рима в една двойна стая естествено. Взеха ми 20 паунда за ранен чекин.

Има един нов транспорт до паркингите на летището, с автоматични капсули (pods), с тях се стига и до този хотел (единствен такъв около Хийтроу). Те са начесто, не се налага да чакате автобус и са 5 лири, но децата също плащат и не ги ползвахме.

В селцето до хотела има две английски кръчми, Kings Arms и White Horse, има и стари къщи със гредите и сламените покриви, едно паркче със цъфнали дървета и патици, става за кратка разходка ако нямате време да ходите до града.

 

Връзка към мнение
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.