Прескочи до съдържание

Hilton Abu Dhabi, 5* - от 20-30€ на вечер на човек, 35€ за All Inclusive

Препоръчани мнения

Това според мен си е ударно. За съжаление не пасва на моите дати покрай формулата през ноември, но на някой може да му свърши работа :)

Hilton Abu Dhabi си е като затворен курортен комплекс, със собствен плаж и т.н. Цените излизат в няколко сайта, сред които http://lowcostholidays.com . Най-евтино е единична стая другото лято, но и двойните стаи с добавена храна не са кой знае колко по-скъпи. Според мен ол-инклузив опцията е най-привлекателна.

Ето примерно търсене за края на ноември, показаната цена е на човек за 5 дни, в двойна стая:

2014-07-10_11-49-32.png

Успех, ако на някой му свърши работа :)

Намерено във flyertalk

Забележка: според условията на lowcostholidays трябва да си гражданин на Великобритания или Ирландия.

Редактирано от Георги
добавено съобщение за гражданството
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Код 35VC032836 за 35 GBP отстъпка (за двойки) в http://lowcostholidays.com

Код WINTERSUN за 40 GBP пак там.

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар

The person making your booking (the "Lead Contact") must be UK or Irish resident, at least 18

years of age and one of the passengers in the booking. The Lead Contact must be authorised to

make the booking on behalf of all members of your party. If the Lead Contact is not over 18 and a

UK or Irish resident we reserve the right to cancel your booking and charge a 100% cancellation

fee in respect of the complete booking.

Ей това условие се мъдри в ситния текст на lowcostholidays.com...аз лично май ще потърся друг сайт за резервиране. Въпреки, че позволява да се избере държава като плащаш с кредитната си карта, хъх.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Това е за английската версия. Видях, че пише същото и на американската, останалите не съм гледал.

Не см видял да искат лична карта, обаче :) Адресът на кредитната карта (ако изобщо трябва да се въвежда) може да си е навсякъде..

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар

Това е за английската версия. Видях, че пише същото и на американската, останалите не съм гледал.

Не см видял да искат лична карта, обаче :) Адресът на кредитната карта (ако изобщо трябва да се въвежда) може да си е навсякъде..

Притеснява ме, че е може да се използва като измъкване да откажат резервацията и да ти приберат сумата :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

http://logitravel.com май няма такива изисквания, но там искат пълна предплата на стаята, което хич не ме устройва. Дано на някой в крайна сметка му свърши работа :)

Връзка към коментар

Оттук още излиза в amoma.com.

Странна работа, на мен не ми излиза. А и директно влизах в amoma, там ми излизат нормални цени. Както и да е, мисля че и те искат цялата сума предварително, което не ми върши работа. Lowcostholidays изглеждат екстра с минималния депозит, но не ми се рискува с гражданството. 

Връзка към коментар

Абе с тия мега оферти за хотели наистина е много зачукано и повечето такива  се оказват в коша.

Знам , че имаш голям опит ама май основно е разните програми за лоялни клиенти , където нещата са доста по-ясни ?

Аз винаги имам едно наум , че дори без предизвестие при освобождаването на стаята могат да ме принудят да платя някоя баснословна сума и това ме спира дори от изгодни оферти  , които може  в крайна сметка  да бъдат уважени от хотела.

При полетите е някак си по-просто с разните грешни цени.

Редактирано от stenk
Връзка към коментар

При тях регулациите не са централизирани, като при полетите, и по-лесно се фръцват, когато не им изнася.

Оплаквания на pop@armenia.com ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Направо ме застреляхте с тази оферта... Ми нямам повече отпуска, бееееееее! Затова и не я проверих.

За протокола: мои приятели са буквали почивки чрез тази агенция. Не са английски граждани. Никакви проблеми... 

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

Доста по-рядко се признават хотелските грешки, факт. Но се случва. Аз успях да уцеля в Пекин, имах потвърдена такава за Бали, която трябваше да откажа (знаеш ли каква мъка е да канселираш резервация, когато пише Your price: $80, Real price: $2200)? :)

Общо взето единственото, което губиш в повечето случаи са нерви, ако се налагат разправии, докато ти върнат парите в картата, а може да спечелиш хотел на много прилична цена :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Нервите не са проблем , но ако те сюрпризират при настаняване или чак при освобождаване на стаята , че има грешка и трябва да се заплати нормалната цена ?

Аз бих си вгорчил целия престой в мислене за това :)

Връзка към коментар

Аз бих им подал кредитната карта с каменна физиономия, а като се върна - веднага рев на банката "надписали са ми сметката" с приложени документи за оригиналната цена ...

Връзка към коментар

Аз бих им подал кредитната карта с каменна физиономия, а като се върна - веднага рев на банката "надписали са ми сметката" с приложени документи за оригиналната цена ...

Съмнявам се, че този номер ще мине обаче. Сделката се осъществява в момента, в който подадеш кредитната карта на служителя в хотела и после собственоръчно въведеш пин-кода на устройството. Преди всичко това, служителят е длъжен (и винаги го прави) да те уведоми за цената, която ще заплатиш. На всичкото отгоре виждаш сумата и на екрана на устройството при въвеждане на пин-кода. Да оспориш подобна сделка по-късно ще бъде мисия невъзможна според мен...

Връзка към коментар

Нервите не са проблем , но ако те сюрпризират при настаняване или чак при освобождаване на стаята , че има грешка и трябва да се заплати нормалната цена ?

Аз бих си вгорчил целия престой в мислене за това :)

За това обикновено гледаш да не си от опитните зайчета, а чакаш да видиш дали хора преди теб ще имат проблеми или не. Разни хора с по един тон точки във всяка програма нямат проблеми да импровизират, тях и да ги върнат на рецепция лесно се оправят без да плащат супер скъпата цена на рецепция. 

А и в повечето случаи, когато големи и популярни грешки биват признати, то обикновено хотела (разбираемо) го обръща на маркетинг. "Така и така, държим на високото качество на клиентското обслужване и въпреки че цената не е правилна, ние ще уважим резервацията в първоначалния и вид и т.н." Общо взето шанса да не знаеш преди чекиране дали ще ти бъде уважена резервацията или не е малък :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Съмнявам се, че този номер ще мине обаче.

И ти си прав. Може би по-подходящ вариант е, ако на чекаут ти кажат "дай сега 500 евро още, щото сме сбъркали", да откажеш, и да им кажеш да те задължат "служебно", ако искат и могат. Нали затова снемат данни като се чекираш .. и след това вече обжалване и пр. Не ми се ще да разбирам дали това би сработило :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ако продължим с хипотезите, считам, че по-скоро ще се случи едно от следните две неща:

1. Резервацията ще бъде отменена още преди настаняване. Това при положение, че става дума за "грешка" в системата.

2. Още при настаняване служителят на рецепция ще поиска всички необходими документи в изпълнение на условията на промоцията. Като не представиш документ за самоличност издаден в UK, ще бъдеш уведомен, че промоцията не важи за теб. В този случай ще ти предложат стаята на нормална цена и т.н...

Аз не бих рискувал с подобна оферта при положение, че не отговарям на предварително поставените условия...

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Как? С насочен пистолет?

Най-малкото при настаняване  взимат данните на кредитната карта за да могат при нужда да си покрият евентуални щети по стаята. Та лесно може да си дръпнат сумата , а ти после си обжалвай ;)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.