Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Аз съм от онези, които водят уседнал, скучен начин на живот (като роботи - от работа в къщи), но някъде в едно ъгълче на ума ми винаги съм някъде другаде, където е топло и усещането за свобода е пълно. 

Обичам да пътувам и има само две неща, които ме спират - финансовите възможности и броят на дните за отпуска (понеже съм "безгравитационна", тоест нямам създаващи гравитация обекти като съпруг и деца). Навсякъде по света и у нас ми харесва, и на повечето места с удоволствие бих се върнала. Обичам да пробвам нови неща - на 43 реших, че трябва да се гмуркам и сега все още свиквам със законите на физиката под вода. 

През 2012 г. се оказа, че има приятели, с които с удоволствие пътуваме заедно и решихме да правим едно голямо пътуване (над 20 дни) поне на всеки 2 години. Надявам се да сме живи и здрави, да го правим още много години.

Пожелавам приятно пътешестване на всички хора, които обичат да пътуват!

 

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Гмуркането е голяма зарибявка, все се каня да го рестартирам като отида някъде 4-5 дни само с тази цел. Дали Малта няма да ми е първата такава дестинация? Нещо сам си говоря, добре дошла :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.