Прескочи до съдържание

Резервация в hotwire.com


kali

Препоръчани мнения

Искам да попитам някой правил ли е резервация през този сайт? Дава доста прилични цени, но без името на хотела, само района, в който се намира. Тъй като търся нещо за 2 нощувки вероятно ще рискувам, но исках първо да видя някой има ли опит за споделяне :)

Връзка към мнение

Директно в тоя сайт не съм резервирал, но подобни има доста. За щатите ли става въпрос? Техния конкурент в областта Priceline приемаше само американски карти, та може би и при тия да има подобен финт. 

 

Иначе има разни форуми и други, в които хората споделят кой точно е скрития хотел, но и двата които ги знаех позападнаха. Имаше и разни пинизи как чрез изброените екстри да успееш сам да си откриеш какво ще ти се падне, но изискваше доста ръчкане и време. 

 

Стратегията за резервиране мисля, че е по-близо до датите, защото хотелите пускат наличност в тези скрити сайтове, когато наближи периода и имат ниска планирана затовареност, половин година по-рано не мисля че би попаднала на добра сделка. 

 

Като алтернатива може да видиш и Priceline Express Deals и Expedia Unpublished Rates

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Статията е малко старичка, но може да ти свърши работа :)Цък.

В общи линии - отваряш сайтовете, които са изброили, и чрез тях търсиш в базите данни с известни хотели, предлагани от подобни портали. Също можеш да пробваш този сайт.

В крайна сметка се свежда до търсене на подобно описание в http://tripadvisor.com

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Аз съм резервирала хотел в САЩ от този сайт. Когато се разкри кой е хотелът, бях много разочарована от местоположението му. Оказа се, че е на 8 км извън града и това много промени плановете ни. Както казват американците, получаваш това, за което плащаш. Цената се оказа просто максималната цена за този хотел, а не някаква невероятна промоция или късмет.

Впрочем, аз бях уверена, че съм познала хотела по екстрите, а и сайтовете за споделяне гледах, обаче накрая се измамих.

Не бих резервирала в "спечеления" хотел отново, макар че накрая  все пак си прекарахме добре.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Аз също съм резервирал в Hotwire и бяхме супер доволни. Падна ни се Hilton баш в центъра на града.

Иначе, резервирал съм и с Priceline и поне Британски карти си приема без проблеми, явно с България има някакви грижи конкретно. Там пък ни се падна най-централният Grand Hyatt, дето е в Union Square в Сан Франциско, така, че и от двата сайта съм супер доволен.

Общо взето въпросът е на късмет и здраво ръчкане по сайтовете с описанията на хотелите, но най-добре се разбира кой хотел е посочен в сайта по екстрите и ревютата или поне това смалява списъка от възможности до 2-3 хотела, които човек може лесно да разгледа в Tripadvisor и да си прецени дали да рискува с тях или не.

 

Според мен, за под четири-звездни хотели, не си заслужават тези сайтове.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

За Болоня става въпрос, през ноември, така че няма да бързам. Случайно попаднах на сайта, и си харесах един четиризвезден хотел в центъра на Болоня (поне според тяхната карта).

Не ми е проблем да намеря американска карта за плащането, ако не стане с моята.

Благодаря ви много за мненията, със сигурност някой път ще рискувам, не знам дали ще е сега :)

Връзка към мнение

Точно на база мненията няма да ти се налага да рискуваш, ако се поровиш малко :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Пробвах, обаче първия линк е само са САЩ и Канада, втория има малко Италия, но без Болоня, та остава tripadvisor, ама там ще ръчкам през работно време, няма да губя личното я :)

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Хубавото е, че в Болоня няма кой знае какъв избор и като филтрираш по звезди, зона, рейтинг в Trip Advisor и ориентировъчна цена можеш с доста голям процент шанс да си познаеш хотела :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.