Прескочи до съдържание

Конкретен хотел в Берлин, малко въпроси


Еmilia

Препоръчани мнения

Вместо към Мюнхен, реших пак към Берлин. Търсенето на хотел през формата във форума (благодаря!!! тук са ниските цени!!!) доведе до един логичен избор - GRAND CITY EAST, за 3 нощи цената е 60 евро през поне два сайта, следващите са 63, 65 и т.н. Обаче това е старото име на Days Inn Berlin. А в описанието на самия хотел пише, че входа и чек ин/чек аут се осъществява от съседния Days Inn. Вярно, има две сгради на картата, сходни по размер, обаче да няма някаква измама тук? Същите търсачки намират и въпросния Days Inn, като там цената е съвсем друга.

 

Какво да правя, да резервирам ли?

 

Втори въпрос, има ли подводни камъни при резервация с otel.com, има ли скрити такси, тънкости при превалутиране и т.н.?

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Често се случва разни малки хотели да са разпръснати на повече от една сграда. При хостелите най-често се случва, една рецепция, пък две постройки. Поне два пъти са ме карали да си търкалям куфарите през улицата :) Допускам, че втория хотел е бил купен от първия и с цел спестяване на пари действат само през една рецепция или нещо подобно. А цените са различни, защото вероятно условията са различни и Days Inn предполагам е по-луксозен. 

 

otel.com е стабилен сайт, доста често използван, като цяло не съм чувал да има проблеми с него, но не съм наясно дали има тънкости.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Разгледах малко и ми изглежда напълно легитимно. Хотела си има сайт, присъства по сайтове и gds-и.

Grand City East с адрес Landsberger Allee 203

Цената от 60 евро за 3 нощувки, която си намерил е доста добра, близка е с тази в gds-ите, така че по-ниско няма да видиш. 

 

В едната от системите пише следната забележка: The building is adjacent to the Holiday Inn City East, within easy reach of the centre of Berlin. 

Като цяло е често срещано, да се ползват 2 съседни згради с различни собственици и брандове като общ хотел, дори и при различни имена. Евентуално могат да имат една пропърти мениджмънт компания. 

 

За Otel.com има отделна тема - http://magelanci.com/topic/2465-otelcom/?hl=otel.com
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

В  крайна сметка резервирах от тук, през otel, не посмях през amoma или on hotels, въпреки почти незначително по-ниската цена при тях (3-4 евро). Чакам ноември с нетърпение :)

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.