Прескочи до съдържание

Здравейте


Препоръчани мнения

Здравейте на всички! Търсих нещо по-интересно за почивните дни и попаднах на сайта ви. И понеже пътешествията са ми страст веднага се регистрирах и започнах да ви чета! Обичаме(със семейството ми) самостоятелно организирани екскурзийки и смятам, че попаднах на правилното място тук :) . Ходили сме на някои места из Европа-Франция,Хърватска,Италия, Монако, Унгария,Сан Марино,Ватикан,Украйна, Русия, Турция, Гърция, Сърбия, както и доста места из България. Ходи ми се из целия свят, навсякъде тръгвам с ентусиазъм, много ми се ходи в Египет, на децата ми също, но се въздържам засега. Просто това ми е страст и се радвам, че съпруга ми изцяло споделя тази моя страст. Аз съм главния организатор и подстрекател, но никой не се противи ;) . Не сме с големи или неограничени възможности, но аз винаги съм готова да организирам нещо, пък после му мислим финансите....важното е желание да има. Това е засега от мен!

  • Харесвам 9
Връзка към мнение

Добре дошла и Венсеремос! :)

 

Пожелавам малко да мръднете извън Европа, сигурен съм че те сърби :)Айде, добре дошъл.

Оставам с впечетлението, че е дама, Основателю! :):rolleyes:

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Добре дошла и Венсеремос! :)

 

Оставам с впечетлението, че е дама, Основателю! :):rolleyes:

 

Спя явно :) То си пише, ма кой да чете, прочетох организатор и подстрекател и незнайно защо директно ми изскочи мъжки род в главата. Което инцидентно са точно твоите две официални титли, така че два жълти картона за мен, направо червен :)

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.