Otnesen Публикувано: 4 януари, 2021 Публикувано: 4 януари, 2021 Здравейте, казвам се Валери и съм алкохолик. Аплодисменти. Здравейте казвам се Михаил и съм потомствен алкохолик. Бурни аплодисменти. Кумът: -Някой от страна на булката да каже нещо? 1 7
AlexandraKo Публикувано: 4 януари, 2021 Публикувано: 4 януари, 2021 преди 1 час, stanislavpp каза: Смейте се вие, ама веднъж, като поръчах от Али-то пухенка 5XL, вероятно, по номерация за кахектични, стана на внучката, дето беше в 5-ти клас и беше , най-последна в редичката, кат се подредят по физическо. А другия път, същият номер, яке, дойде, кат за военния министър.:( И се оказа, че нямаме толкоз дебел познат, да го подарим, че да не седи така.Накрая, се яви някакъв дебеланко, познат на децата, та го зарадваха:))) Като си поръчвам рокли от разни сайтове, винаги поръчвам, най- големия размер и после се прекроява. И пак няма гаранция, че ще е читав размер. Но съм си улучила едни китайци - с големи дрехи:)))) 2 2
Otnesen Публикувано: 5 януари, 2021 Публикувано: 5 януари, 2021 - Мамо, всички деца в училище ми се подиграват, че съм девствена! - Пиши им лоши оценки, може пък да спрат... 2 11
Goal & Boss Публикувано: 5 януари, 2021 Публикувано: 5 януари, 2021 На 4.01.2021 г. в 13:24, Фил каза: Също така, други изследавния показват, че един на всеки трима има някакво психично разстройство. Така че следавщия път като се съберете с двама приятели и те ви изглеждат наред, замислетесе! Няма какво да се замислям. Някъде другаде явно са се събрали шестима напълно нормални 2025 година. Детска градина, някъде по света. - Пфайзъре! Пфайзъре! Престани да дърпаш плитката на Астра-Зенека! Модерна, ти къде? Слез от тази люлка, ще се пребиеш! 2 17
stotan Публикувано: 5 януари, 2021 Публикувано: 5 януари, 2021 Старо народно поверие гласи, че когато човек пие вода, дори и змията не го закача. Не е така обаче, когато пие алкохол - тогава змията застава до него и не спира да мърмори цяла вечер. 3 10
stanislavpp Публикувано: 5 януари, 2021 Публикувано: 5 януари, 2021 Набор ‘ 03 - legally unlocked ! ———————————————————- 3 12
marycap Публикувано: 5 януари, 2021 Публикувано: 5 януари, 2021 ...ще се отръскаме леко и всичко ще е наред! 4 2 9
iaia_mama Публикувано: 5 януари, 2021 Публикувано: 5 януари, 2021 Ехоо, който не е успял все още да се ожени, да побърза - само месец-два още сватбите ще са без гости! 4 2 13
tougherty Публикувано: 6 януари, 2021 Публикувано: 6 януари, 2021 Сред жените отдавна се носи легенда, че ако размърдаш малко огледалото за гримиране, ще можеш да виждаш колите отзад. 5 1 9
iaia_mama Публикувано: 6 януари, 2021 Публикувано: 6 януари, 2021 По време на локдаун със забранено напускане на населеното място. - Здравейте. Трябва да дам заявка за излизане извън града. - Добре. Причина? - Посещение при любовника. - Останете си вкъщи, при вас ще дойде доброволец. 3 14
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега