Прескочи до съдържание

Не търся, но друг може да търси, затова предлагам...


Препоръчани мнения

...ако на някой магеланец/магеланканка му се пътува до Индонезия - островите Ява и Бали, и Сингапур за Коледа и Нова година, да свирне силно, пък да видим :)

 

Скитането ми започва от Джакарта на 20 декември, откъдето ще отараша голяма част от острова по суша и една камара красоти - с частна кола и шофьор - след което полет до Бали на 27 декември - същата история с кола и шофьор, накрая Сингапур - 31 декември с Нова година и фойерверки на Марина Бей :), и обратен полет на 3 януари вечерта.

 

Моята отправна точка е Лондон, но това по никакъв начин не задължава същото и други. Не ми е заради споделяне на  разходи - всичко е резервирано, голяма част е платено - хотели, транспорт, свикнала съм да си плащам всичко сама, а просто за купон  :rolleyes: Нямам навик да предлагам, но просто импулс. Пък и на някой може наистина да му е мерак, а да не му е на сърце да пътува сам/сама, що да не направим едно добро :)

 

Поздрави!

Връзка към мнение

Количествените натрупвания уж трябва да водят до качествени изменения. Мисля, че до края на годината почти всеки месец ще има Магеланец, който се е запътил за Индонезия.

След пътеписа за Бали ще се опитам тази събота и неделя да напиша и пътепис за Източна Ява от посещението ми през август.

Успех на всички, тръгнали за Индонезия!

Връзка към мнение
  • 3 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.