Прескочи до съдържание

Непал следващия месец


Препоръчани мнения

След по-малко от месец заминаваме за Непал на трек до Gokyo Ri и Everest BC. Обаче едно от другарчетата в последния момент (т.е. днес) се оказа възпрепятствано. Не е проблем да си заминем и без него, но така или иначе там са се приготвили за 5 човека. Като за сефте - решихме, че ще бъдем с местна агенция (познавам ги лично). Цената е 1870$ за 22 дни, с включени нощувки със закуски в Катманду, билети до и от Лукла, пермит за Sagarmatha national park, носачи и всички нощувки и храна по време на трека. 

Знам, че е обречена кауза, а и току-що установих, че катарците не дават да сменим името на пътника на билета, което щеше да е едно голямо улеснение. Но пък никога не се знае, може да се появи някой айляк, свободен следващия месец :)

 

Сега гледах в skyscanner, има приемливи цени през Стамбул, не знам дали като върнем катарския билет мястото ще остане свободно за нова резервация на същата тарифа (едва ли). Датите са - кацане в KTM на 7ми октомври и излитане обратно на 28ми.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.