Прескочи до съдържание

Здравейте Магеланци !


Препоръчани мнения

Да ви се представя :Казвам се Елена ,на средна възраст съм ,от София!Пътешествията са моята страст и при всяка възможност посещавам нови места.За съжаление поради финансовите ми възможности съм посетила само страни в Европа.Първото ми пътуване беше  в ученическите ми години с кораб до Одеса .Миналата година открих Гърция и преди няколко дни се завърнах от остров Лефкада .Прекрасно място препоръчвам го на всеки който не е бил там!Радвам се,че мога да споделям с Вас моите преживявания !Благодаря Ви ,че ме приехте !

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Много добра идея благодаря ти!Но не знам защо Турция като дестинация не ме влече толкова предпочитам Тунис или Мароко .


Здравей и добре дошла.

Благодаря! :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Навярно си прав !!!Чела съм и слушала много за Турция.Много мои познати са страшно впечатлени от там,но аз лично за сега нямам желание да отида там въпреки че е доста достъпна като финанси дестинация.                              

Връзка към мнение

Да, разбира се, аз не смятам да те карам да ходиш в Турция  ;)  Но понякога ако имаш три свободни дена си заслужава да се пуснеш до някой град, който има население два пъти, колкото България. Просто няма как да не намери всеки нещо за себе си. А за съжаление и Тунис и Мароко са далеч  :mad:  Абе само да си кажа мнението, без да го натяквам, човек не трябва да има очаквания за никое място. Примери бол, но по един в двете посоки. Може да искаш да видиш в някой град някоя църква, музей или друга забележителност. Отиваш губиш половин ден и накрая оставаш разочарован, защото не е каквото си очаквал. Другия вариант, отиваш по работа примерно някъде където си казваш там ще е ужасно и по принцип не би отишъл и изведнъж се влюбваш в място, което си смятал за противно. Миналата седмица бяхме в Охрид и направихме обиколка на езерото. Минахме 40 км път през Албания, от които 7-8 беше страшно разбит, НО останалата част-чисто нов път и се работи по него. И приятелката ми, явно малко така, с предварителни очаквания за Албания, после с който говори по телефона му каза: Пътищата са ужасни, въобще не е хубаво в Албания. Хапнахме и в един хотел насред нищото, който нямаше интернет в ресторанта(логично). Иначе хотелът беше хубав. Та пак говори по телефона и казва: Освен това естествено нямаше интернет в Албания. Аз пък бях доволен от Албания, защото съм свикнал да не очаквам нищо. Та малко се отплеснах, ама това го писах не заради Турция, нито заради Албания, а просто за пример как като си с очаквания за някоя дестинация може да си разочарован или просто всичко да сравняваш с очакванията. 

Но все пак зарежи тези глупости и ти пожелавам съвсем скоро да идеш в Тунис или Мароко, или където си пожелаеш на друг континент  B)

Редактирано от Krum4ov
  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.