Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте,

 

силно се надявам да не съм пропуснал някъде из темите, но все пак въпроса ми е доста тривиален. 

Коя търсачка си заслужава. Доста изчетох и изрових и излиза че няма магическа търсачка. Пътувал съм доста но никога със самолет, а дестинацията която съм предвидил е доста далечна и затова ми се иска да мога да проуча в детайли всичко. Но уви навсякъде подвеждаща информация.

 

Връзка към мнение

Здравей,

За къде искаш да пътуваш?

Във форума има много търсачки за самолетни билети и т.н.

Т.е. всичко което ти трябва!

Дай насока накъде си се запътил, за да могат хората тук да ти помогнат :)

Връзка към мнение

Интересувах се по-скоро принципно. Дали е по-добре сам да си ''навържеш'' билетите с прекачанията. Или да се възползваш от готово решение на някоя търсачка. Иначе едната дестинация е Бали, другата е Африка(но все още е в процес на избистряне)

Връзка към мнение

Обикновено е най-изгодно да си купиш дългите полети отделно от късите, които да са ти с някоя нискотарофна компания, но пак си зависи от много неща, някои хора не ги харесват, други ги харесват, но там за където са тръгнали има само традиционни компании и т.н.

Например, когато аз ходих до Бали, летях с Аерофлот до Хонг Конг и от там с Air Asia през Куала Лумпур, така ми излезна най-добре сметката, а и целта не беше да видя само Бали.

Връзка към мнение

Аз съм виждал само тези до Северна Африка , Дубай и Тел Авив.

Ще поразровя по-подробно:)

Иначе и аз много я харесвам.

От останалите пробвай и hipmunk.com

Връзка към мнение

airxo е доста ограничена, дава ти само едно предложение по дестинация. Наистина може да е най-евтиното, но няма гаранция, че ще е най-удобното. Преди време я изловихме, че и основни полети като София - Лондон на Уиз липсваха, или нещо подобно. Абе с две думи няма идеално решение :)

Връзка към мнение

А някой написа ли им, че липсват ?

Гледам, добавили са много държави извън Европа.

Връзка към мнение

Благодаря за информацията, доста ми се изясниха нещата. Браво за форума и за отзивчивостта на потребителите, наистина рядко срещано явление във форумите напоследък :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 3 седмици по-късно ...

Здравейте пак,

 

имам и едно друго питане конкретно към Airixo.com. КОгато си намерите билет от там, обявената цена реална ли е или сте се сблъсквали със скрити допълнителни такси и прочие?

Когато тръгнеш да букваш билет от там, те редиректва към отделните авиокомпании и на всяка от тях да си букнеш отделно. НЯкой ползвал ли ги е по този начин и има ли шанс да стане разминаване. Т.е. можем ли да ги навържем на един билет или все едно си купувам 2-3-4 отделни билета.

Връзка към мнение

То реално никога не е имало възможност да сглобиш билет от различни лоукости, поради факта че всички те са независими за себе си. Сайта ти показва че можеш да стигнеш например от А до В през Б, и отдолу ти дава линковете към сайтовете на авиокомпаниите (ако е сглобен), или на единствената, но с 2 или повече полета такава, а ти си букваш всеки билет сам за себе си. 

Редактирано от Plovdivian
Връзка към мнение

Да отговоря на другия ти въпрос - всичките търсачки за лоу кост полети ползват малко или много кеширане. Т.е. цените там никога не са на живо. Ако обхождат сайта на авиокомпанията достатъчно често почти сигурно цените са актуални, но размествания има и се случват и на практика, докато не цъкнеш на сайта на авиокомпанията няма да знаеш със 100% сигурност реалната цена. 

 

В случая с Airixo, ти не резервираш през тях, а резервираш през авиокомпанията, така че няма скрити такси. 

Връзка към мнение
  • 2 години по-късно ...

Може да са спрели да си обновяват базата. Отдавна бяха задминати от azair и  hellowings

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.