Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте,

има ли някой със Sixt Platinum карта? Какви бонуси дава? Единственото, което знам е, че получаваш upgrade с 1 класа нагоре при наличност, но ако някой знае още нещо ще съм благодарен да сподели!

 

Връзка към мнение

Аз бях, ама беше отдавна и не помня много, пък и не съм ги ползвал от сума време. Имаш разни отстъпки в зависимост от нивото, ама почти толкова може да получиш и през авиокомпания, ако си член на някоя програма. Ъпгрейд съм получавал, ако има наличност, т.е. не попадаш в някое много натоварено време като нова година. Примерно букваш най-евтината кола без климатик и ти дават с климатик. Това точно може да го постигнеш и без карта, ако знаеш, че там не държат най-ниския клас коли, но може да се букне онлайн.

Връзка към мнение

Като гледам привилегиите само ъпгрейда си заслужава, а и той е с доста условности. Аз между другото почти винаги съм получавал някакъв тип ъпгрейд с доста фирми и като нормален член, зависи какви са им наличностите.

 

Като цяло не съм бил очарован от програмите на автомобилите под наем, когато ги разглеждаш преди време. Добре е човек да е член, да му имат данните, така по-бързо се обработва документацията на място, но то това и с базово членство става. 

Връзка към мнение

Ето тук пълен списък на привилегиите: http://www.sixt.com/rental-services/sixt-cards/sixt-platinum-card/

Доколкото си спомням, аз станах Platimum, защото бях Flying Blue Gold. Сега виждам, че през програма на авиокомпания можеш да станеш само Sixt Gold, и мен са ме понижили до Gold.

Гледам, че за да станеш Platinum в общия случай трябва 20 пъти да наемеш кола годишно, което ми се вижда страшно много и трудно постижимо, и бонусите са малки за толкова зор.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.