Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

Публикувано:

AlexandraKo знае всичко , но ще направя чудеса един ден да стигна до място което няма да познае   :mad: .

Хайде ти си  :P !

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

AlexandraKo знае всичко , но ще направя чудеса един ден да стигна до място което няма да познае   :mad: .

Хайде ти си  :P !

Аз имам 30 години преднина :blush:имаш още много време. :)

Ама, хайде, моля те, пусни пак ти, че аз отивам в другата тема да сложа малко снимки от мястото, където сме в момента :)

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Публикувано:

Според ЕГН -то само 20 ;)

Тове е малко като "автобусна спирка в Индия?" , но стига с лесните загадки , а и поне региона е лесен за разпознаване :(

post-140-0-92678900-1430252480_thumb.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:

И няма злато  :) . Жокер - някъде в Бразилия е.

Тази църква е забележителност обаче в не много популярен град от пътешественическа гледна точка , та е малко подло от моя страна.

Нека който желае пусне нова загадка  , а тази да си остане висяща . Все някой ще я познае.

Публикувано:

Не

Сао Пауло, Nossa Senhora do Brasil

Много са ми странни тия кубета, на съм виждал такива другаде.

• Харесвам 2
Публикувано:

Не

Сао Пауло, Nossa Senhora do Brasil

Много са ми странни тия кубета, на съм виждал такива другаде.

Логичният победител   :P  !!!

Точно кубетата ми се видяха доста странни за португалския тип църкви. Там ме завари страхотен порой , та се оказах и страничен наблюдател на пищна изискана сватба.

• Харесвам 1
Публикувано:

Логичният победител   :P  !!!

Точно кубетата ми се видяха доста странни за португалския тип църкви. Там ме завари страхотен порой , та се оказах и страничен наблюдател на пищна изискана сватба.

В нета пише, че тази точно църква била много търсена за сватби във висшето общество. Трябвало да се резервира 2 години предварително 

• Харесвам 1
Публикувано:

Офтопик: Колко ли хора знаят , че все още ще им се иска да се оженят след две години ?Луда работа.

Мисля,че за това време поне две шаферчета ще осигурят за сватбата. :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Офтопик: Колко ли хора знаят , че все още ще им се иска да се оженят след две години ?

Луда работа.

Ами и в Германия им трябват 2 години. :wacko:  Да не говорим, че гражданският и църковният брак се сключват  в различни дни.

• Харесвам 1
Публикувано:

Чехия?

да в Прага но вече не си спомням къде т очно се намираше въпросния магазин...интересното беше че до кеговете имаше стълбички надолу и там имаше огромен ресторант в който менюто с бирите беше доооооооооста дебело и имаше таман 6 нашенски напитки :)

Публикувано:

Ами, там имаще няколко чешки  бири. Аз бира не пия, ама Пилзен я познавам мноооого отдалече.

Публикувано: (редактирано)

E, това наистина е лесно - кактус! :yahoo:

Иначе като гледам пейзажа наоколо и като чета в другата тема къде си - ще предположа Лансароте ;)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 7
Публикувано:

E, това наистина е лесно - кактус! :yahoo:

Иначе като гледам пейзажа наоколо и като чета в другата тема къде си - ще предположа Лансароте ;)

Умничък Фичо! :)

Да, това е  на входа на кактусовата градина . Този специално е изкуствен, ама е много хубав.

Довечера ще разкажа повече, че сега съм на плаж ;)

Давай следващата снимка, моля!

Публикувано:

Като нарисуван ми изглежда кактуса, все едно е копиран от анимация и сложен на снимката :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.