stanimir Публикувано: 28 април, 2015 Публикувано: 28 април, 2015 AlexandraKo знае всичко , но ще направя чудеса един ден да стигна до място което няма да познае . Хайде ти си ! 2
AlexandraKo Публикувано: 28 април, 2015 Публикувано: 28 април, 2015 (редактирано) AlexandraKo знае всичко , но ще направя чудеса един ден да стигна до място което няма да познае . Хайде ти си ! Аз имам 30 години преднина имаш още много време. Ама, хайде, моля те, пусни пак ти, че аз отивам в другата тема да сложа малко снимки от мястото, където сме в момента Редактирано 28 април, 2015 от AlexandraKo 1
stanimir Публикувано: 28 април, 2015 Публикувано: 28 април, 2015 Според ЕГН -то само 20 Тове е малко като "автобусна спирка в Индия?" , но стига с лесните загадки , а и поне региона е лесен за разпознаване 2
Hesoss Публикувано: 29 април, 2015 Публикувано: 29 април, 2015 на мен пък ми заприлича на руската църква в София само дето с тея палми и с този тъмен асфалт
stanimir Публикувано: 29 април, 2015 Публикувано: 29 април, 2015 И няма злато . Жокер - някъде в Бразилия е. Тази църква е забележителност обаче в не много популярен град от пътешественическа гледна точка , та е малко подло от моя страна. Нека който желае пусне нова загадка , а тази да си остане висяща . Все някой ще я познае.
Mary Публикувано: 29 април, 2015 Публикувано: 29 април, 2015 Абе аз знам, ама... Освен да е от Бело Оризонте.
neuromancer Публикувано: 29 април, 2015 Публикувано: 29 април, 2015 Не Сао Пауло, Nossa Senhora do Brasil Много са ми странни тия кубета, на съм виждал такива другаде. 2
stanimir Публикувано: 29 април, 2015 Публикувано: 29 април, 2015 Не Сао Пауло, Nossa Senhora do Brasil Много са ми странни тия кубета, на съм виждал такива другаде. Логичният победител !!! Точно кубетата ми се видяха доста странни за португалския тип църкви. Там ме завари страхотен порой , та се оказах и страничен наблюдател на пищна изискана сватба. 1
stanimir Публикувано: 29 април, 2015 Публикувано: 29 април, 2015 http://www.nossasenhoradobrasil.com.br/visita-panoramica рая за някой хора Е някъде в Белгия ?
Hesoss Публикувано: 29 април, 2015 Публикувано: 29 април, 2015 http://www.nossasenhoradobrasil.com.br/visita-panoramica Е някъде в Белгия ? цъ...
neuromancer Публикувано: 29 април, 2015 Публикувано: 29 април, 2015 Логичният победител !!! Точно кубетата ми се видяха доста странни за португалския тип църкви. Там ме завари страхотен порой , та се оказах и страничен наблюдател на пищна изискана сватба. В нета пише, че тази точно църква била много търсена за сватби във висшето общество. Трябвало да се резервира 2 години предварително 1
stanimir Публикувано: 30 април, 2015 Публикувано: 30 април, 2015 Офтопик: Колко ли хора знаят , че все още ще им се иска да се оженят след две години ? Луда работа. 4
Mary Публикувано: 30 април, 2015 Публикувано: 30 април, 2015 Офтопик: Колко ли хора знаят , че все още ще им се иска да се оженят след две години ?Луда работа. Мисля,че за това време поне две шаферчета ще осигурят за сватбата. 1
БраниB Публикувано: 30 април, 2015 Публикувано: 30 април, 2015 Офтопик: Колко ли хора знаят , че все още ще им се иска да се оженят след две години ? Луда работа. Ами и в Германия им трябват 2 години. Да не говорим, че гражданският и църковният брак се сключват в различни дни. 1
Hesoss Публикувано: 30 април, 2015 Публикувано: 30 април, 2015 Чехия? да в Прага но вече не си спомням къде т очно се намираше въпросния магазин...интересното беше че до кеговете имаше стълбички надолу и там имаше огромен ресторант в който менюто с бирите беше доооооооооста дебело и имаше таман 6 нашенски напитки
stanimir Публикувано: 30 април, 2015 Публикувано: 30 април, 2015 Значи пак я завъртяхме до Александра
AlexandraKo Публикувано: 30 април, 2015 Публикувано: 30 април, 2015 Ами, там имаще няколко чешки бири. Аз бира не пия, ама Пилзен я познавам мноооого отдалече.
Фил Публикувано: 1 май, 2015 Публикувано: 1 май, 2015 (редактирано) E, това наистина е лесно - кактус! Иначе като гледам пейзажа наоколо и като чета в другата тема къде си - ще предположа Лансароте Редактирано 1 май, 2015 от Фичо 7
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2015 Публикувано: 1 май, 2015 E, това наистина е лесно - кактус! Иначе като гледам пейзажа наоколо и като чета в другата тема къде си - ще предположа Лансароте Умничък Фичо! Да, това е на входа на кактусовата градина . Този специално е изкуствен, ама е много хубав. Довечера ще разкажа повече, че сега съм на плаж Давай следващата снимка, моля!
Георги Публикувано: 1 май, 2015 Автор Публикувано: 1 май, 2015 Като нарисуван ми изглежда кактуса, все едно е копиран от анимация и сложен на снимката
Фил Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 (редактирано) Давай следващата снимка, моля! Давам Редактирано 2 май, 2015 от Фичо
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега