Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

VladimirK твой ред е да продължиш,независимо как си познал верния отговор.Хубавото на тази игра е че всяка снимка от места на които сме били ни връща в спомени,а местата, които са ни непознати ни карат да ги търсим и  мечтаем за нови пътешествия ........

Редактирано от strelec72
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

VladimirK твой ред е да продължиш,независимо как си познал верния отговор.Хубавото на тази игра е че всяка снимка от места на които сме били ни връща в спомени,а местата, които са ни непознати ни карат да ги търсим и  мечтаем за нови пътешествия ........

Тъй като в момента нямам достъп до моя фотоархив, отстъпвам правото на нова снимка-загадка на някой друг магеланец.

Връзка към коментар

Тъй като в момента нямам достъп до моя фотоархив, отстъпвам правото на нова снимка-загадка на някой друг магеланец.

strelec72, ако имаш готовност, пускай следващата снимка пак ти, за да не спира играта.
Връзка към коментар

хаха, не мога да повярвам, че някой го поства :) Rijksuniversiteit Groningen, или по-точно Academiegebouw, което е централната административна сграда на университета в Хронинген. Баш на тия стълби сме кесили с часове, отсреща е библиотеката където симулрахме учене 3 години! 

Аз ли съм сега да дам нова загадка?

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Много ми се иска да се възползвам от първото ми участие и познаване. Сега ще пусна някоя снимка. Красен, не се сърдиш надявам се.

Естествено,че не се сърдя! :)

Пускай снимка  :)

Връзка към коментар

Да, позна.  :)  Това е магистрала, започната и недовършена от много години в центъра на иначе прекрасния Кейптаун. Още си стои така, неизвестно защо, поне за мен. Ellena, ти си!

Връзка към коментар

Прилича ми на дървена църква. Такива има в Чехия, има в Словакия и особено много в южната част на Полша.

Често тези църкви са около гробището. Ама тук не забелязвам кръстове / или просто не се виждат/. Иначе, обикновено има на кулата, на хоризонталната част и на малкото куполче.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Прилича ми на дървена църква. Такива има в Чехия, има в Словакия и особено много в южната част на Полша.

Често тези църкви са около гробището. Ама тук не забелязвам кръстове / или просто не се виждат/. Иначе, обикновено има на кулата, на хоризонталната част и на малкото куполче.

Правилно се ориентираш за регионите.

Няма гробище около....... :)

Има кръстове и на кулата и на малкото куполче.

Джокер: Старинна дървена църква в момента.......... :)

Ако не се лъжа, Красен наскоро пусна пътепис от Словакия, така че може би я някъде от там. B)

Да не забравяме,че пътеписа показва малка част от голямо пътуване и това не може да ви помогне много. ;)

Връзка към коментар

Аз залагам на Южна Малка  Полша. ;) ;) ;) Между Краков и Закопане ;)

Красене, в тази църква има ли музей? А в музея има ли зъби? :)

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Ако кажеш по-точно къде между Краков и Закопане?

И "църквата",какво е?

А аз,ще ви разкажа интересна история,за това място извън туристическите маршрути! :)

Връзка към коментар

Аз съм била тематично :) в една подобна църква в Рабка, която е музей и зала  за концерти. Там има едно място, посветено на Св. Агнеса / поляците викат Агнешка/, тя е покровителка на зъбната болка. И има едни дъски с извадени зъби. Като символ на прекратяването на болката. :mad:За това те питах дали има зъби  в тази църква.

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Абсолютно точен отговор!!! :)

Ако бях ти казал дали църквата е музей,веднага щеше да се сетиш,не че отговора ти закъсня много.

Тази дървена църква датира от 1600-1606 година.В днешно време е музей на Владислав Оркан

Рабка е "Градът на Децата на света"

Той е известен с това,че се е утвърдил като здравен курорт за деца.

В Рабка е имало и германско училище за Охранителна полиция и Тайна полиция/разузнавателна полиция в разпореждане на СС/ 

Сега си ти на ред.

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.