Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

Публикувано:

Добре. Да уточним. Предбалкан е север, подбалкан е юг. Към предбалкан или подбалкан се разстила Стара планина, гледайки това езеро/язовир?

Публикувано:

Това вече беше уточнено, че е на север... А и на юг към подбалкана Стара планина на твърде малко места се "разстила" 🙂 

Публикувано:

Или Дряновския... Ама пък до него има ЖП линия, та се чудя кой би пътувал на стоп. 

Иначе то от пръв поглед е ясно, че не е някой от големите и известни язовири у нас.

• Браво 1
Публикувано:
преди 4 минути , master_of_germs каза:

Или Дряновския... Ама пък до него има ЖП линия, та се чудя кой би пътувал на стоп. 

Иначе то от пръв поглед е ясно, че не е някой от големите и известни язовири у нас.

Без да искаш почти позна. 

Публикувано:
преди 4 минути , Lorette каза:

Без да искаш почти позна. 

До Трявна има едно язовирче малко, по пътеката за Боженци през планината, което също ми прилича. по спомени, пак отпреди повече от дузина години. Там стопът вървеше трудно, наистина... Затова си ползвах влакове, където можех 😄 

Не мисля, че е язовир Христо Смирненски, не ми прилича пейзажът никак, там е доста по-планинско.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 5 минути , master_of_germs каза:

До Трявна има едно язовирче малко, по пътеката за Боженци през планината, което също ми прилича. по спомени, пак отпреди повече от дузина години. Там стопът вървеше трудно, наистина...

Отдалечаваш се малко. Няма име този воден басейн или поне аз не знам такова.

преди 5 минути , master_of_germs каза:

До Трявна има едно язовирче малко, по пътеката за Боженци през планината, което също ми прилича. по спомени, пак отпреди повече от дузина години. Там стопът вървеше трудно, наистина... Затова си ползвах влакове, където можех 😄 

Не мисля, че е язовир Христо Смирненски, не ми прилича пейзажът никак, там е доста по-планинско.

Но ти почти позна мястото преди малко.

Бях там тази събота и неделя в една ловна резиденция.

Публикувано:
преди 15 минути , Lorette каза:

То остана и да не познаеш след последната подсказка 🙂 Ти си на ред! 🙂

Много бързо подсказваш 😄  

DSC01957.JPG

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.